Miksi liittyä jäseneksi?

Jäsenenä pääset nauttimaan mahtavista jäseneduista ja saat mahdollisuuden edistää yhdistyksen toimintaa sekä Ginga-sarjojen näkyvyyttä! Jäsenmaksullasi autat meitä järjestämään kiinnostavaa ja monipuolista Hopeanuoli-toimintaa.

Tukijäseneksi liittymällä saat yksinomaan tukijäsenille tarkoitettuja etuuksia sivustolla sekä sen ulkopuolella.

Voit omalla aktiivisuudellasi vaikuttaa jopa jäsenmaksusi hintaan keräämällä aktiivisuuspisteitä, joilla voit alentaa jäsenmaksuasi.

Lue lisää jäsenyydestä!
Jäsentyypit ja -edut

Jäsenmaksut

Jäsen - 25 €/vuosi
- Jos haluat liittyä jäseneksi, valitse jäsenkaavakkeesta "Haluan jäseneksi" -kohta.

Tukijäsen - 40 € tai enemmän/vuosi
- Jos haluat liittyä tukijäseneksi, valitse jäsenkaavakkeesta "Haluan tukijäseneksi" -kohta.

Aktiivijäseneksi ja tähtijäseneksi ei voi liittyä suoraan. Nämä jäsenyydet ovat aktiivijäsenyyksiä ja vaativat aktiivisuuspisteiden keräämistä. Aktiivisuuspisteitä kerätäkseen täytyy olla jo ennestään yhdistyksen jäsen. Aktiivijäsenyyksien hinta määräytyy kerättyjen pisteiden mukaan.

Liittymisohjeet

Miten liittymisprosessi toimii?

1. Täytä allaoleva jäsenkaavake ja klikkaa Lähetä. Jos kaavakkeen kanssa on ongelmia, lähetä jäsenkaavake (pohja täällä) sähköpostina osoitteeseen liittyminen[at]hopeanuolifanit.fi

2. Saat sähköpostiisi maksuohjeet. Muista käyttää annettua viitettä. Kun jäsensihteeri on varmistanut maksun saapumisen (tässä menee 1-2 viikkoa), sinulle lähetetään käyttäjätunnus Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n sivuille.

3. Jäsenkorttivastaava postittaa sinulle jäsenkortin (tässä menee 1 kk). Jäsenmaksu on voimassa seuraavan täyden kalenterivuoden loppuun, eli esim. 2014 maksettu jäsenmaksu on voimassa vuoden 2015 loppuun. Pidät jäsenyytesi siis voimassa seuraavan vuoden ajan maksamalla aina edellisen vuoden jäsenmaksun.Powered by BreezingForms