Lähetä viesti
 

Ratkaise lasku: 9 - 10 - 10 =

Murojaki: Vastaus edelliselle

Hei yhdistyksen lehtifani!

Mukava kuulla, että yhdistyksen lehdet ovat olleet mieleesi. :) Tällä hetkellä uutta Tiikerikoiraa ei ole suunnitteilla, mutta lehteä voinee joskus tulla lisää, jos siihen löytyy sarjakuvantekijöitä.


torstai, 01 maaliskuu 2018
yhdistyksen lehtifani: lehdet

hei! kyselisin tuleeko yhdistykseltä enään koskaan tuota tiikerikoira sarjakuvalehteä?? se oli nimittäin tosi hauska aikoinaan(nimimerkillä lukenut sen tuhat kertaa ja myös pikkuveljeni haluaa välillä että luen sitä hänelle...kai häntä söpöt koirat viehättävät siinä xD ) ps. viimesimmät Tähdenlennot ovat olleet tosi eeppisiä ;)


keskiviikko, 28 helmikuu 2018
Krista: pöytä

hei, kiva kuulla että palaute tuli perille ja yhdistyksenne kertaa pöydänpito juttuja. pöytänne muuten vaikutti todella nätiltä ja värikkään monipuoliselta ja erottui kivasti muiden pöytien joukosta ja iski silmään...tuon kännykkä jutun takia vain ei oikein viittsinyt pöydällä kauheasti käydä. terkkuja yhdistykselle, olisi kiva nähdä pöytänne uudestaan.. :) :)


keskiviikko, 28 helmikuu 2018
Hallitus: Vastaus palautteeseen

Kiitos palautteesta, Krista. Pahoittelemme, ettei yhdistyspöydän pito ole Yukiconissa sujunut täysin mallikkaasti. Kertaamme yhdistysläisten kanssa oikeat toimintatavat, jottei tällaista tapahtuisi jatkossa. On tärkeää, että kävijät kokevat olevansa tervetulleita yhdistyksen pöydän luokse.

- Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n hallitus


tiistai, 27 helmikuu 2018
Suetic: Vastaus aiempaan viestiin

@Krista: Olin molempina päivinä pöytää pitämässä ja pidin silmällä sitä, että porukka tulee varmasti käymään sen äärellä ja olisi kiinnostunut tulla juttelemaan (kapulani oli suurimmaksi osaksi aikaa myös syrjässä tai muutenkin toimimassa muistiinpanovälineenä sillä välin kun vierustoveri katseli josko joku tulisi käymään pöydällä). Missä vaiheessa siis muka olimme "välinpitämättömiä ja laiskoja"? :o


tiistai, 27 helmikuu 2018
 
Powered by Phoca Guestbook