HUOM! Kiireellisissä/tärkeissä asioissa ota yhteyttä sähköpostilla!

Lähetä viesti
 

Ratkaise lasku: 18 + 11 + 20 =

Raezla ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ): Vastaus edelliseen

Selvittelemme asiaa ainakin animekaraoken osalta. :)

Kyse lähinnä siitä, saammeko jonkun pitämään sitä sinne. Tanssipeliäkään tuskin suljettaisiin pois, mikäli sitä järjestävä taho sitä Gingaconille tarjoaisi.


01.04.2019
Saara : GingaconIsBest

Hei, voisko tän vuoden Gingaconiin tulla tanssipeli ja Animekaraoke? Se ois nimittäin tosi kivaa :) :) 


25.03.2019
Raezla ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ): Vastaus edelliseen

Parahin Gingacon-kävijä! Ohjelmia on tosiaan tavoitteena lisätä conin youtubekanavalle jossain vaiheessa. Yhdistys pahoittelee, että sen kanssa on kestänyt aktiivien muiden kiireiden vuoksi. Teemme parhaamme, jotta ohjelmia saadaan mahdollisimman pian katsottavaksi kanavalle, kiitokset palautteestasi! :)


09.03.2019
Gingaconkävijä: Menneitä Gingacon ohjelmia

hei! Kyselisin näin yleisesti kun pitkään olen youtubea silmällä pitänyt, niin tuleeko edellisen Gingaconin ohjelmia ollenkaan youtubeen? Olisi kiva nähdä uudestaan joitain ohjelmia,ja myös näyttää kavereille jotka ei paikanpäälle päässy silloin :/ pliiiss laittakaa nitä tubeen jos vain suinkaan mahdollista!!! :3 <3 <3 <3


06.03.2019
Hanna Mäkinen, yhdistyksen sihteeri ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ): Vastauksia

Maroku: Asiasi on hoidossa. Tämänkaltaisissa asioissa kannattaa ottaa yhteyttä jäsensihteeriimme sähköpostilta, koska voi mennä aikaa, että viestit huomataan vieraskirjasta. Yhteystiedot-osiossa on jäsensihteerin ja muiden vastuuhenkilöiden sähköpostit. Normaalisti jäsenmaksusta tunnuksen luomiseen menee 1-2 viikkoa, kun se vaatii sen, että taloudenhoitaja tarkastaa tilin ja ilmoittaa saapuneet maksut jäsensihteerille, joka tekee tunnukset. Kumpikin hoitaa tätä muun elämänsä ohella ja ihan joka päivä ei ehditä tilejä katsella. Nyt oli joulunpyhät ja uusi vuosi niin sekin hidastaa hommia, kun kaikki ymmärrettävästi keskittyvät joululoman viettoon. :)

 

Entinen Hopeanuoli-fani: Yhdistyksemme vuosittain järjestämä Gingacon-tapahtuma on avoin kaikenikäisille. Ihan perheen pienimmille sieltä ei välttämättä löydy ohjelmaa, mutta päiväkoti-ikäinen voi vanhemman opastuksella osallistua esimerkiksi käsityöpajoihin ja vastaaviin. Kouluikäisille sieltä löytyy monipuolisemmin mielenkiintoista ohjelmaa liittyen Hopeanuoleen, eläintarinoihin ja animeen. Ohjelmaa voi myös itse tulla järjestämään ottamalla yhteyttä Gingaconin ohjelmavastaavaan.

Lapsia alkaa olla monilla Hopeanuoli-faneilla ja yhdistyksessä on välillä mietitty sitäkin mahdollisuutta, että tekisimme myös lapsiperheille suunnattuja juttuja. Osallistuimme pari vuotta sitten Korsossa lapsille järjestettävään Liiku ja Leiki -tapahtumaan, jossa oli mm. karhunkaato-pallopeli. Vastaavia juttuja voidaan tehdä jatkossakin sen mukaan, miten löydämme innokkaita aktiiveja mukaan näitä tekemään. Innokkaiden aktiivien lisäksi pitäisi löytyä tapahtumiin myös osallistujia.

Pääasiassa yhdistyksen toiminta on toki suunnattu Hopeanuoli-sarjan kohdeyleisölle 11-vuotiaista aikuisiin, mutta pyrimme toki huomioimaan tätäkin puolta, että porukalla alkaa olla enenevässä määrin myös omia lapsia.


12.01.2019
 
Powered by Phoca Guestbook