Haluatko auttaa järjestämään Hopeanuoli-faneille toimintaa Suomessa? Lue lisää selvittääksesi miten voit osallistua ja avustaa yhdistystä!
 

Tavaralahjoitukset

Otamme lahjoituksena vastaan:

Onnenpyöräpalkintoja
 Askartelumateriaaleja
Ginga-oheistuotteita, myös manga- ja animejulkaisut!
 
Ota yhteyttä → virva.pelttari[at]gmail.com tai lightningsuetic[at]hotmail.com


Jäikö taidekujatuotteita myymättä?

Yhdistys ottaa mielellään onnenpyöräpalkinnoiksi fan made -tuotteita niin Hopeanuolesta kuin muistakin eläintarinoista tai animesarjoista. Myös ihan yleisesti luonto- ja eläinaiheiset taidekujautuotteet ovat tervetulleita. Yli jääneet tuotteet voi käydä lahjoittamassa pöytäämme tapahtuman lopuksi tai postittaa yhdistyksen varastovastaavalle. On myös mahdollista neuvotella tuotteiden myynnistä yhdistykselle esim. 0,5 - 1 €/kpl, tapauskohtaisesti enemmänkin.

Ota yhteyttävirva.pelttari[at]gmail.com tai lightningsuetic[at]hotmail.com

Lahjoita piirroksesi yhdistyksen käyttöön!

Ginga-aiheisille kuvituksille löytyy aina tarvetta, koska teemme monenlaisia projekteja fanien iloksi. Piirroksia tarvitaan esimerkiksi erilaisiin kannatustuotteisiin. Voit halutessasi pyytää, että saat itsellesi oman kappaleen tuotteista, joissa piirtämääsi kuvaa käytetään.

Ota yhteyttänaravox[at]gmail.com
 

Tule työvoimaksi Gingaconiin!

Jokaisen Ginga-fanin unelma, Ginga-teemalla kulkeva tapahtuma, järjestetään vapaaehtoisvoimin. Conissa on käyttöä hyvin monenlaisille osaajille narikasta ja lipunmyynnistä infoon ja salivänkäröintiin. Taidekujavänkäröinti voi olla taideharrastajalle mielenkiintoinen kokemus, eikä cosplayvänkärin conipäivä jää tylsäksi! JV-kortin omaava voi tarjota osaamistaan järjestyksenvalvojana, ja hygieniapassin omaaville on aina tarvetta Green Roomissa. Kasaus ja purku ovat myös tärkeitä tehtäviä, joiden välillä pääsee nauttimaan tapahtumasta. Henkilökunta saa Gingaconissa lämpimän ruuan, sekä tietenkin ilmaisen sisäänpääsyn. Pyydä toki kaverisikin mukaan!

Gingaconin työvoimahaun aukeamisesta tiedotetaan erikseen mm. Gingaconin nettisivuilla
 

Ryhdy tukijäseneksi!

Harva asia tässä maassa pyörii täysin ilmaiseksi ja sama pätee myös Hopeanuoli-yhdistykseen. Vaikka yhdistystä pyöritetään 100 % vapaaehtoisvoimin, on yhdistyksellä silti kuluja, mm. pankkimaksuihin menee yli 60 euroa vuodessa, jäsenpostin ja jäsenlehden jokainen postitus maksaa n. 150 euroa, painokuluista puhumattakaan. Näin ollen yhdistys tarvitsee myös taloudellista tukea, ja jokainen 31 euron tukijäsenyys auttaa paljon eteenpäin.

Liity tukijäseneksi! 

Osta tuotteita Hopeapuodista!

Verkkokaupastamme löytyy monenlaista kannatustuotetta jäsenlehdistä pinsseihin. Jokainen ostos Hopeapuodista tukee yhdistyksemme toimintaa!

→ Siirry shoppailemaan!
 

Ryhdy yhteistyökumppaniksi!

Oletko tapahtumajärjestäjä, yhdistys tai yritys? Hopeanuoli-yhdistys tekee mielellään yhteistyötä eri tahojen kanssa, tarjoten molemminpuolista hyötyä. Tarjoamme myös mainospaikkoja jäsenlehteemme.

→  Selaa yhteistyömahdollisuuksia!