Suomen Hopeanuoli-fanit ry järjestää kaikille avoimen piirustuskilpailun 10-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi!

Piirustuskilpailuun voit osallistua piirtämällä suosikkihahmosi Gingasta. Kuvan toteutustapa on vapaa; voit piirtää yhden tai usemman suosikkihahmosi, kuva voi olla ilman taustaa tai taustallinen, voit piirtää kuvan digitaalisesti tai perinteisesti paperille. Perinteisesti paperille piirretyt kuvat tulisi mieluiten skannata.

Piirustuskilpailun palkinnot ovat seuraavanlaiset:

1. sija: Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäsenyys vuodelle 2023 + Tähdenlento 15 + kuitukärkikynät & luonnoskirja + seinäkalenteri + juhlavuoden muki
2. sija: Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäsenyys vuodelle 2023 + Tähdenlento 15 + kuitukärkikynät + juhlavuoden muki
3. sija: Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäsenyys vuodelle 2023 + Tähdenlento 15 + kuitukärkikynät

Palkinnot postitetaan voittajille, yhdistys huolehtii postikuluista. Kilpailuun osallistuminen tai voittaminen eivät ylipäätään maksa osallistujalle mitään. Vuoden 2023 jäsenyyteen kuuluu vuonna 2023 ilmestyvät Tähdenlento-jäsenlehdet sekä kaikki muutkin jäsenedut, kuten käyttäjätunnus yhdistyksen sivustolle ja muutaman kerran vuodessa ilmestyvä Jäsenposti. Voitettava jäsenyys on normaali jäsenyys, jonka arvo vuonna 2023 on 16 euroa. Lisäksi jokainen voittaja saa myös kunniakirjan.

Voittajat valitsee tuomaristo, joka arvioi kisatöissä kokonaisuutta, kuten kisatyöhön nähtyä vaivannäköä, piirtäjän taitoa ja piirustustyyliä. Arvioinnissa otetaan huomioon myös piirtäjän ikä.

Osallistumislomakkeessa kysymme kilpailuun osallistuvilta, antavatko he kisatyönsä Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n käyttöön, jolloin yhdistys voi tulevaisuudessa käyttää kisatyötä kuvituskuvana esimerkiksi Tähdenlento-jäsenlehdessä tai Jäsenpostissa. Ilmoitamme aina kuvan tekijän, kun käytämme kuvaa. Mikäli annat kuvasi yhdistyksen käyttöön ja haluat, että käytämme sinusta nimimerkkiä oikean nimesi sijaan, kerro osallistumislomakkeessa nimimerkkisi. (Nimimerkkiä ei tarvitse kertoa, mikäli et halua antaa kuvaasi yhdistyksen käyttöön tai haluat, että käytämme oikeaa nimeäsi.) Olemme kiitollisia kaikille, jotka antavat kisatyönsä yhdistyksemme käyttöön.

Suomen ulkopuolella asuvat voivat myös osallistua, mutta heidän pitää valitettavasti maksaa postikuluista se määrä, joka ylittää Suomen sisäisen postimaksun.

Lähetä kisatyösi alla olevalla lomakkeella viimeistään 21.11.2022. Ilmoitamme voittajille voitosta sähköpostitse 5.12.2022 mennessä.

 Osallistumisaika on päättynyt ja lomake poistettu.