Yhdistyksen uudet jäsenyystyypit astuivat voimaan vuoden alusta! Nyt on siis mahdollista liittyä normaalin jäsenyyden sijaan myös lapsijäseneksi, tukijäseneksi ja sponsorijäseneksi.

Lisää tietoa yhdistyksen sivuston Tietoa-osastolla, osiossa Liittyminen ja jäsenyys

Niin uudet kuin nykyisetkin yli 11-vuotiaat jäsenet voivat nyt tavallisen 5 euron hintaisen jäsenyyden sijaan liittyä halutessaan myös tukijäseniksi 20-50 euron vapaavalintaisella summalla ja edesauttaa tällä tapaa yhdistyksen pyrkimyksiä järjestää mukavaa Hopeanuoli-aiheista toimintaa ja tapahtumia eri puolille Suomea. Yhdistyksen tavoitteena on järjestää lähivuosina oma, Hopeanuoli-aiheinen Gingacon, joten varat tulevat tarpeeseen. Jo tänä vuonna toteutunee hieman pienempi Hopeanuoli-aiheinen con yhdistyksen myötävaikutuksella, lisää tietoa tulossa tarkemmin piakkoin!

Myös yritykset ja yhteisöt voivat lähteä halutessaan tukemaan toimintaamme ryhtymällä sponsorijäseniksi 100 euron vuosihintaan. Sponsorijäsenille tarjotaan näkyvyyttä yhdistyksemme verkkosivuilla, muissa julkaisuissa ja tapahtumissa. Otamme myös mielellämme vastaan yhteistyötarjouksia eri tahoilta ja parhaillaan on työn alla virallistaa sopimuksilla nykyiset yhteistyökumppanuudet. Lisää tietoa osiossa Yhteistyö & sponsorointi!