Suomen Hopeanuoli-fanit ry tekee mielellään yhteistyötä eri tahojen kanssa ja tarjoaa vastavuoroisesti yhteistyötahoilleen mahdollisuuksia olla esillä julkaisuissaan. Lisäksi toteutamme erilaisia projekteja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tue tärkeää toimintaa!

Yhdistys paitsi edistää Hopeanuoli-sarjan tunnettavuutta ja fanitoimintaa, myös tarjoaa jäsenilleen ja yleisesti sarjan faneille mukavia toimintamahdollisuuksia, joiden myötä moni tietokoneelle jämähtänyt nuori on lähtenyt tutustumaan kasvotusten muihin sarjan faneihin yhdistyksen ohjelmissa ja löytänyt uusia mukavia harrastuksia. Toisin sanoen, yhdistyksellä on syrjäytymistä vähentävä, sosiaalisuutta lisäävä vaikutus. 

Yhteistyötahona olet mukana tukemassa tätä toimintaa.

Yhteistyökumppaniksi?

Halutessasi edistää toimintaamme muullakin tavoin kuin rahallisesti, voi edustamasi yritys, yhdistys tai ryhmittymä alkaa yhteistyöhön yhdistyksemme kanssa. Yhteistyöhön voidaan sisällyttää erilaisia yhteisiä projekteja ja tahojen välistä erilaista vuorovaikutusta, josta molemmat hyötyvät. Yhteistyökumppanit saavat halutessaan mainoksensa yhdistyksemme jäsenlehteen ja linkkibannerin nettisivuille. Yhteistyökumppani voi linkittää yhdistyksemme sivut ja esitellä sitä omissa julkaisuissaan, tarjota erikoisetuja yhdistyksemme jäsenille (esim. muutaman %:n alennus) tai esimerkiksi lahjoittaa kisapalkintoja yhdistyksemme kilpailuihin.

Virallisesta yhteistyöstä on alettu laatia sopimuksia vuoden 2012 loppupuolella. Sopimuksiin kirjataan, mitä kummallekin osapuolelle yhteistyöhön sisältyy, ja molemmat osapuolet saavat sopimuksesta oman kappaleen.

Mikäli olisit kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä yhdistyksen sihteeriin sähköpostilla sihteeri[at]hopeanuolifanit.fi

Yhteistyökumppanimme

Yhdistys on tehnyt yhteistyötä erilaisten projektien merkeissä mm. seuraavien tahojen kanssa: Manga Café, Urumi, Tammi, Ginga-kauppa, Genrewear, Futago Shop, Hopeanuoli!musikaali, Tampere Kuplii, Animecon, Löytökoiralauantai, Tracon, Katsudocon, Yamacon, Galleria Pikantti, Padasjoen kirjasto, Kodittomien Koirien Ystävät ry