Suomen Hopenuoli-fanit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sähköisenä yhdistyksen Discordissa Kokous-kanavalla sunnuntaina 3.10. klo 15.00-18.00.

Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty jäsenille sähköpostitse.

Yhdistyksen ensimmäinen värityskirja on viimein valmis ja sen voi nyt ennakkotilata Hopeapuodista! Värityskirja on tällä hetkellä saatavilla VAIN ennakkotilauksella, joka on auki 30.11. asti. Linkki Hopeapuotiin: klik! Huom! Kirja painetaan vain jos saamme vähintään 40 tilausta, jos tilauksia ei tule tarpeeksi, tilaajille palautetaan rahat takaisin.

Värityskirja on tehty kokonaan fanien kuvituksilla. Mukana on ollut 15 lahjakasta piirtäjää ja kuvia on yhteensä 52. Mukana olleet taitelijat ovat A.vulgaris, Harlequinsy, Hopeakuu, Jalle, Juhomoro, Kurome, Lucifer, Nara, SaQe, SHL, Suetic, Taru Laaksonen, Tino Jansson, Zerwolf, ja Zif. Kirja keskittyy Akakabuto-saagan hahmoihin, mukana on koiria, karhuja ja ihmisiä, sekä poseeraus- että toimintakuvia, taustalla sekä ilman taustaa.

Nyt on mahdollista ennakkotilata suomenkielinen Hopeanuoli-lautapeli. Kyseessä on faniversio Bandain valmistamasta vuoden 1987 pelistä. Alkuperäisen fanikäännöksen pelistä on tehnyt Silver Fang Networkin Regnant ja hahmojen kuvitukset on tehnyt FlannMoriath. Väritykset on tehnyt Juhomoro ja Spyro, ja suomennoksen Houndy. Säännöt ovat samat, mutta alkuperäisestä pelistä poiketen tässä käytetään 8-kulmaista noppaa pyöritettävän nuolen sijasta. Peli toimitetaan pahvikotelossa.

Ennakkotilaus on tehtävä 31.10. mennessä. Maksuohjeet lähetetään ennakkotilaajille sitten, kun ennakkotilaus päättyy. Peli painatetaan painotalossa ja lähetetään ennakkotilaajille maksun jälkeen. 
Hinta määräytyy ennakkotilausten määrän mukaan, arvio on noin 28 €, jäsenille peli tulee olemaan halvempi kuin muille. Yhdistys ei tavoittele tällä voittoa.

Huom! Peliä ei painateta, jos ennakkotilauksia on alle 40.

Laita nimesi, osoitteesi, sähköpostisi ja mahdollinen jäsenkoodisi (löytyy jäsenkortista) alla olevaan lomakkeeseen (mikäli et muista jäsenkoodiasi, ota yhteyttä jäsensihteeriin). Kerro myös, kuinka monta lautapeliä haluat hankkia. Sähköposti tarvitaan maksuohjeiden antoa varten. Huomioithan, että ennakkotilaus on sitova.

Peliin kuuluu:

• Henkikortit (numeroitu 1-5)
• Nagareboshi-kortit (erikoistapahtumat)
• Heikkouskortit (1 “osuma” ja 8 “hutia”)
• Hyökkäyskortit (Erihyökkäyspisteyhdistelmiä)
• Akakabuto-lauta
• 4 Gin-merkkiä (pelaajien nappulat)
• Riki-merkki
• 24 liittolaismerkkiä
• Noppa
• Pelilauta

Ennakkotilauslomake

Powered by BreezingForms

Äänestys vuoden 2022 jäsenlehtien teemoista on päättynyt! Numero 16:n teemana ovat Pelit, joka voi sisältää niin video-, lauta- kuin roolipelejä. Numero 17:n teemana on Yoshihiro Takahashin vielä suomentamaton klassikkosarja Shiroi Senshi Yamato. Kummassakin lehdessä tulee varmasti olemaan tuttuun tapaan monipuolisesti muutakin sisältöä!

Molemmille numeroille on jo tehty suunnitteluketjut yhdistyksen foorumille. Jäsenlehtien tekoon voi osallistua kuka vain, myös yhdistyksen ulkopuoliset jäsenet. Erityisesti Yamato-sarjasta kaivataan fanitaidetta!

Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n vuoden 2021 hallitus on valittu tämänpäiväisessä kevätkokouksessa.

Hallituksen kokoonpano:

Tiia Mononen, puheenjohtaja
Darja Juronen, varapuheenjohtaja
Juho Paavisto, sihteeri
Ville Karvonen, varasihteeri
Pujo Pirhonen, taloudenhoitaja
Nadja Susivainio, varataloudenhoitaja
Jami Kakko, jäsensihteeri
Janita Jäntti, tiedottaja
Nara Uusihanni, varatiedottaja