Jäsenyytesi alkaa siitä hetkestä, kun saat sihteeriltä "Tervetuloa Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäseneksi" -sähköpostin, joka sisältää jäsennumerosi. Jäsenen tulee itse huolehtia, että hänen tietonsa ja osoitteensa ovat ajan tasalla.

Jäsenyys oikeuttaa sinut osallistumaan kaikkeen faniyhdistyksen toimintaan sekä jäsenille sillä hetkellä määriteltyihin etuuksiin. Jäsenet voivat myös osallistua yhdistyksen kokouksiin sekä kerätä aktiivisuuspisteitä jäsenmaksuaan alentaakseen.
 

Hallitus ja ehdolle pyrkiminen

Kaikilla yhdistyksen jäsenillä on äänioikeus yhdistyksen kokouksessa, ja kaikilla 15 vuotta täyttäneillä on oikeus pyrkiä yhdistyksen hallitukseen asettumalla ehdolle kevätkokouksessa. Hallituksen luottamustoimiin (puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, varasihteeri, taloudenhoitaja, varataloudenhoitaja, tiedottaja, varatiedottaja, jäsensihteeri) vaaditaan kuitenkin täysi-ikäisyys.

Jäsenyyden jatkaminen

Vuodenvaihteen jälkeen yhdistys muistuttelee jäsenyyden uusimisesta ja tiedottaa mahdollisista muutoksista. Jäsenmaksuohjeet ilmoitetaan vuoden alussa yhdistyksen foorumilla Tiedotteet-osiossa. Jäsenille lähetetään jäsenmaksuohjeet myös sähköpostitse. Mikäli jäsen ei suorita jäsenmaksua, hänet katsotaan vuodenvaihteessa eronneeksi. (Eli esimerkiksi jos liityit vuonna 2012 ja et maksa jäsenmaksua vuonna 2013, katsotaan sinut vuoden 2014 alussa eronneeksi.)

Jäsentietojen muuttaminen

Jäsen on itse velvollinen pitämään tietonsa ajan tasalla. Jäsentietojen muutoskaavakkeella voi mm. ilmoittaa, jos osoite vaihtuu tai haluaa muuttaa jäsentyyppiään. Osoitteen vaihtumisesta on hyvä ilmoittaa, jotta yhdistyksen lähettämä posti, kuten jäsenlehdet, saapuvat oikeaan osoitteeseen.

Eroaminen ja takaisin liittyminen

Jäsenyys ostetaan aina vuodeksi kerrallaan. Eroaminen tapahtuu eroamiskaavakkeella tai automaattisesti jäsenen jättäessä jäsenmaksu maksamatta.

Eronnut jäsen on aina tervetullut liittymään takaisin yhdistykseen. Takaisin liittyminen tapahtuu normaaliin tapaan täyttämällä jäsenkaavake.

Ongelmia jäsenyyden kanssa?

Ongelmia tai kysyttävää? Ota yhteyttä, niin selvitetään asia! :)

Jäsenmaksuasiat: Sumu Juronen, taloudenhoitaja, lightningsuetic[at]hotmail.com
Jäsentiedot ja sivuston käyttäjätunnukset: Jami Kakko, jäsensihteeri, jami.kakko[at]gmail.com