Yhdistyksen syyskokous lähestyy. Se pidetään Tracon-viikonloppuna lauantai-iltana Tampereella Multisillassa 8.9 klo 18.

Ilmoita tulostasi täällä, jos mahdollista!

Kokoonnumme yhdistyksen pöydän luona klo 17-17:30, jonka jälkeen lähdemme kimppakyydeillä (ja bussilla, jos kaikki eivät mahdu autokyyteihin) kokouspaikalle. Yhdistyksen pöydän luota tai sihteeriltä sähköpostilla voi pyytää kokouspaikan tarkan osoitteen, jos haluaa saapua suoraan paikanpäälle. Kokouksessa käymiseen kannattaa varata ainakin pari tuntia.

 

Kokouksessa on pöydällä ainakin uuden rahastonhoitajan valinta, mahdollisesti muitakin muutoksia hallituksessa. Lisäksi on tarkoitus suunnitella, miten yhdistykselle saataisiin aktiivista toimintaa eri paikkakunnille - jos sinulla olisi ideoita esim. oman seutusi Ginga-toiminnan edistämisestä, tulethan mukaan kokoukseen! Kokouksessa valitaan myös alustava ajankohta kevätkokoukselle.

Muuta esityslistalla olevaa asiaa:

- Hopeanuoli-aiheinen liikuntatapahtuma ensi vuonna Tampereella

- Menneiden tapahtumien katsaus: Animecon, Löytökoiralauantai, Tracon

- Tulevien tapahtumien pohdintaa: Katsudocon, Yamacon mahdollisuuksien mukaan

Tarkemmasta esityslistasta tietoa, kun se valmistuu. Mikäli joku jäsen haluaisi jonkun asian kokouksessa käsiteltäväksi, sitä voi ehdottaa sähköpostilla yhdistyksen puheenjohtajalle, Ville Karvoselle. (nightwolf-_-[at]luukku.com). Virallinen esityslista on täten valmistunut. Mutta jos jollekin jäsenelle tulee vielä jokin asia mieleen, niin sen voi vielä ilmaista. Sillä kaikki vielä esille tulleet asiat tullaan kokouksessa käsittelemään.

Kokous on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille ja kaikilla jäsenillä on kokouksessa äänioikeus.