Seuraava Gingacon: 23.11.2024 Koirasoturit pelitunnelmissa
Tapahtumapaikka: Tampereen seudun ammattiopisto Tredu. Sammonkatu 45, Tampere
Teema: Pelit

Gingacon on Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n järjestämä, pääasiassa Ginga-sarjoihin keskittyvä ikärajaton tapahtuma. Hopeanuoli-aiheen lisäksi tapahtumassa on nähtävillä myös muuta eläintarinoihin liittyvää sisältöä. Gingacon järjestettiin ensimmäisen kerran Tampereella 11.6.2016, ja tapahtumapaikkana toimi Monitoimitalo 13. Gingacon on järjestetty myös vuosina 2017 (Tampere), 2018 (Kotka) sekä 2019 (Järvenpää).

Gingaconin tavoitteisiin kuuluu tukea ja ylläpitää Ginga-sarjoihin liittyvää toimintaa, luoda uutta sisältöä Ginga-fanitoimintaan sekä lisätä Ginga-sarjojen tunnettavuutta.

Mikä ihmeen Ginga?

"Ginga" tarkoittaa Hopeanuoli-sarjaa sekä sen jatko-osia kokonaisuutena.

Uusi "gingamaisempi" Gingacon

Vuosien varrella Gingacon on järjestetty sisältäen Hopeanuolen lisäksi monipuolisesti sisältöä muista eläintarinoista sekä muihin aihepiireihin painottuvista anime- ja mangasarjoista, peleistä ja elokuvista. Koronapandemian takia Gingacon jouduttiin laittamaan tauolle. Nyt olemme päättäneet tuoda Gingaconin takaisin painottaen tapahtuman sisällössä entistä enemmän Hopeanuoleen sekä muihin Ginga-sarjoihin! Gingaconissa on tietysti aina tilaa muidenkin aihealueiden ohjelmalle, esimerkiksi eläintarinoihin tai eläimiin painottuva ohjelma on tervetullutta, mutta pääpainon pidämme Ginga-sarjoissa.

Hopeanuoli ja Ginga-sarjat Suomessa

Suomi on yksi niistä harvoista maista, jossa Hopeanuolen leikattu anime sekä Hopeanuoli-manga ja sen jatko-osat on käännetty alkuperäiskielen japanin lisäksi maamme kielelle. Se kertoo jo paljon sarjan ikivihreästä suosiosta Suomessa.

Hopeanuoli saapui Suomeen ryminällä, ja se lukeutuu yhä monen suomalaisen suosikki anime- ja mangasarjoihin. Hopeanuolessa suomalaisiin vetosivat samaistuttavien maisemien lisäksi sarjassa esiintyvät arvot, kuten toveruus, lojaalius, rohkeus sekä sisu. Hopeanuoli oli myös erilainen verrattuna muihin sen ajan Suomessa esiintyviin sarjoihin. Hopeanuolen tarina on koskettanut meitä pohjolan asukkeja, ja se ansaitseekin paikkansa anime- ja mangasarjojen klassikoiden joukossa!

Jo näistäkin syistä haluamme yhdistyksenä tukea ja ylläpitää Ginga-sarjoihin liittyvää toimintaa Gingaconin muodossa yhdistystoiminnan lisäksi!

Haluatko auttaa Gingaconin mainostamisessa? Löydät tapahtumamme tulostettavat esitteet täältä!

Download Free Joomla Templates by vonfio.de