Ginga-kerhot ovat yhdistyksen paikallisosastoja, joiden ideana on järjestää pieniä paikallistason miittejä, projekeja ja muuta toimintaa. Ginga-kerhoja ei ole tällä hetkellä isommin toiminnassa, mutta kerhoja järjestetään, jos halukkaita kerhonvetäjiä ja osallistujia löytyy.

 

Mikäli haluaisit perustaa omalle alueellesi Ginga-kerhon, ota yhteyttä Hanna Mäkiseen (Raezla) sähköpostilla: affaokami(at)hotmail.com

Yhdistyksemme tulee mielellään järjestämään Hopeanuolimaista ohjelmaa erilaisiin tapahtumiin eri puolille Suomea. Artikkeli kertoo ohjelmaformaateistamme sekä siitä miten ottaa meihin yhteyttä!


Suomen Hopeanuoli-fanit ry toimii nykyään myös Steamissa. Tavoitteena on yhdistää faneja Steamin kautta pelaamisen merkeissä. Steamiin pyritään päivittämään myös tulevat tapahtumat ja muut tärkeät asiat.


Jostain tuntemattomasta syystä ryhmää ei löydä Steamin omaa yhteisöhakua käyttäen. Tästä huolimatta ryhmään voi liittyä seuraavasta osoitteesta, josta pääsee suoraan ryhmän sivulle: http://steamcommunity.com/groups/suomenhopeanuolifanit/

Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäsenille on perustettu oma Käsityökerho. Kerho toimii pääasiassa interaktiivisesti, mutta sisältää myös live-tapaamisia sen mukaan, missä päin Suomea kerhon jäseniä asuu. Kerhossa voi jakaa ohjeita ja saada neuvoja käsitöiden tekoon. Kerhossa tehdään erilaisia yhteisprojekteja esimerkiksi yhdistyksen toiminnan ja hyväntekeväisyyskohteiden tukemiseksi, sekä ihan oman tekemisen ja käsityötaitojen kartuttamisen merkeissä.

 

Kerhoon liittyminen ei normaalin jäsenmaksun lisäksi maksa mitään. Jokainen hankkii omat materiaalinsa itse ja kustantaa matkansa kerhoiltoihin. Käsityökerhon jäsenyys ei velvoita mihinkään, siinä voi olla mukana ihan niinkuin itselle parhaiten sopii.

 

Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäsenet voivat ilmoittautua mukaan kerhoon tässä foorumin topicissa. Sinne voi myös tehdä ehdotuksia kerhon toimintaan ja projekteihin liittyen. Kaikki kerhon jäsenet voivat keksiä ja ehdottaa projekteja, joihin voi sitten lähteä vapaasti mukaan, miten se omiin aikatauluihin parhaiten sopii.

 

Käsityökerhon menneitä projekteja:

 

Kodittomien Tarha

Teimme huovuttamalla ja muulla tapaa kodittomia koiria ja muita eläimiä, myös mielikuvitusotuksia, joita pystyi adoptoimaan itselleen pientä maksua vastaan eri tapahtumissa. Varoja kerättiin eläinsuojelutoiminnan tukemiseksi ja samalla tuotiin aihepiiriä esille.

 

Tulevia tapahtumia:

 

Download Free Joomla Templates by vonfio.de