Pohjanmaan Ginga-kerho toimii pääasiassa Vaasa-Seinäjoki -akselilla. Kerhotoimintana on mm. keilausta ja piirtelymiittejä.

Pohjanmaan Ginga-kerho ei ole tällä hetkellä aktiivisesti toiminnassa.

Vuonna 2013 starttasi jälleen Tampereella jo tutuksi tullut Ginga-kerho. Myös yhdistykseen kuulumattomat Hopeanuoli-sarjan ystävät ovat tervetulleita kerhon kokoontumisiin tutustumaan yhdistyksen toimintaan. 

Tampereen Ginga-kerho ei ole tällä hetkellä aktiivisesti toiminnassa. 

LAGI eli Lahden Ginga-kerho on Päijät-Hämeen alueella tapahtuvaa Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n paikallisaktiivien järjestämää toimintaa, joka koostuu kerhoilloista, Hopeanuoli-miiteistä ja mukavista projekteista Hopeanuolen, anime- ja mangaharrastuksen ja eläinaiheen parissa!

Kerho on yleisesti ottaen ilmainen ja kaikki Hopeanuolesta, Weedistä yms. pitävät ovat tervetulleita mukaan kerhoiltoihin tutustumaan muihin Lahden alueen faneihin! (Ja jos pääsee paikanpäälle, pidempääkin tulevat Hopsu-fanit ovat tervetulleita!) Yhdistyksen jäsenyys on suositeltavaa, mutta ei pakollista. (Kerholaiset, jotka eivät kuulu yhdistykseen, voivat toisinaan joutua esim. maksamaan erillisiä materiaalimaksuja, jos saamme yhdistyksen puolesta askartelumateriaaleja tms.)

Lahden Ginga-kerho ei ole tällä hetkellä aktiivisesti toiminnassa.

Pääkaupunkiseudun Ginga-kerhon vetäjinä toimivat Tiia Mononen (tiia351) ja Sirumilla Kotilainen (Fairy).
 

Ohjelma ja tapaamiset

Lukupiiri

Pääkaupunkiseudulla starttaa marraskuussa Ginga-lukupiiri! Jos se herättää marraskuussa kiinnostusta, sitä jatketaan seuraavan vuoden tammikuussa!
 
Ensimmäisessä kokoontumisessa aiheena on Hopeanuolen osat 1 ja 2. Niitä saa viikkoa aiemmin Koivukylän kirjastosta lainalle Helsinki-Vantaa-Espoo -kirjastokortilla!

• 06.11.2017 alkaen maanantaisin
• Koivukylän kirjastossa Vantaalla
• Klo: 17-19

Facebook-tapahtuma