Keskiviikkona 12.2 kokoonnumme kirjaston nuorisotilassa!

LAGI eli Lahden Ginga-kerho on Päijät-Hämeen alueella tapahtuvaa Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n paikallisaktiivien järjestämää toimintaa, joka koostuu kerhoilloista, Hopeanuoli-miiteistä ja mukavista projekteista Hopeanuolen, anime- ja mangaharrastuksen ja eläinaiheen parissa! =)

Kerho on yleisesti ottaen ilmainen ja kaikki Hopeanuolesta, Weedistä yms. pitävät ovat tervetulleita mukaan kerhoiltoihin tutustumaan muihin Lahden alueen faneihin! (Ja jos pääsee paikanpäälle, pidempääkin tulevat Hopsu-fanit ovat tervetulleita!) Yhdistyksen jäsenyys on suositeltavaa, mutta ei pakollista. (Kerholaiset, jotka eivät kuulu yhdistykseen, voivat toisinaan joutua esim. maksamaan erillisiä materiaalimaksuja, jos saamme yhdistyksen puolesta askartelumateriaaleja tms.)

LAGI avaa piakkoin omat nettisivunsa!

Ilmoittaudu mukaan: johanna.aartolahti(at)hotmail.com

Tulevia kokoontumisia:

12.2, tiistai - Askarteluilta kirjastolla
Kokoonnumme klo 17-20 Lahden kaupunginkirjaston nuorisotilaan juttelemaan Hopeanuolesta ja askartelemaan palkintoja Desucon Frostbiten Hopeanuoli-onnenpyörää varten. Samalla Lahden seudulla asuvilla Hopeanuoli-faneilla on tilaisuus tutustua toisiinsa. Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen. Toivottavaa olisi ilmoittaa saapumisestaan vetäjille sähköpostitse, mutta paikalle voi myös tulla suoraan! :)

3.3, sunnuntai - Eläinsuojelumiitti
Tutustumme paikalliseen löytöeläintaloon Jokimaalla ja käymme kissa- ja koirapukuilemassa heidän hyväkseen porukalla ja keräämässä varoja Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistyksen hyväksi. Tämän jälkeen käydään porukalla syömässä jossain keskustan paikassa. Loppuohjelmassa yleistä hengailua ja fiilistelyä, sekä tulevan toiminnan suunnittelua.

Hopsu-pilailta
Kokoonnumme johonkin sopivaan paikkaan katselemaan porukalla Hopeanuolesta tehtyjä pilavideoita ja muuta hauskaa. Luvassa varmaan myös muuta ohjelmaa. Aika ja paikka selviää tarkemmin, kunhan sopiva paikka ja ajankohta löytyy!