Hopeanuoli-faniyhdistyksen jäsenet! Vuosi 2018 on alkanut ja näin ollen on tullut aika maksaa vuotuiset jäsenmaksut. Takaraja maksulle on maaliskuun loppu, tukijäsenillä huhtikuun loppu.

Vuodenvaihde toi mukanaan uudistuksen, jossa jäsenyystyyppeihin tulee enemmän vaihtoehtoja. Jatkaa voi toki myös ihan tavallisena perusjäsenenä 15 euron hintaan.

Jäsenmaksuohjeet löytyvät foorumilta.

Alla lyhyesti tietoa muista jäsenyyden ominaisuuksista.

Uudet jäsenkortit lähetetään huhtikuun loppuun mennessä jäsenmaksunsa ajallaan hoitaneille.

Mikäli jäsen ei suorita jäsenmaksuaan vuoden 2018 aikana, hänet katsotaan vuodenvaihteessa eronneeksi yhdistyksestä. Erota voi halutessaan myös jäsenyysosiosta löytyvällä eroamiskaavakkeella.

Jäsentyyppiään voi muuttaa nettisivuilla tietojen muutoskaavakkeella. Samaisella kaavakkeella voi myös ilmoittaa lemmikki- ja/tai perhejäsenen.

Aktiivijäsenyys

Vuoden 2017 ajan on ollut mahdollista kerryttää itselleen aktiivisuuspisteitä, joilla saa alennuksen jäsenmaksuun. Aktiivisuuspisteitä saa yhdistyksen hyväksi tehdystä vapaaehtoistyöstä, joista ilmoitetaan yhdistyksen sivujen foorumilla olevaan ketjuun. Vuoden 2018 aktiivijäsenalennukseen vaaditaan 10 vuoden 2017 aikana kerrytettyä pistettä.

Tavanomaisesta jäsenyydestä alennus on 5 euroa, tukijäsenyydestä 10 euroa ja lopuista 5 euroa. Aktiivipisteillä hankittavia jäsentyyppejä ovat aktiivijäsen, tähtijäsen, pronssijäsen ja kultajäsen.

Tukijäsenyys

Tukijäsenyys on hyvä tapa tukea yhdistystä taloudellisesti maksamalla hiukan isompaa jäsenmaksua. Tukijäsenille on vuosittain erilaisia erikoisetuja, mm. 20 % alennukset Hopeapuotiin. Tukijäsenen jäsenmaksu on 30 euroa.

Tukijäsen voi olla myös aktiivijäsen, jolloin hänen jäsentyypikseen tulee tähtijäsen ja jäsenmaksu on tällöin 20 euroa ja 10 aktiivisuuspistettä. Mikäli tukijäsen kuuluu myös retkikassaan, hän on joko hopeajäsen tai kultajäsen riippuen siitä, onko aktiivi vai ei.

Retkikassa

Yhdistys panostaa tulevaisuudessa erilaisten seuramatkojen, miittien ja retkien järjestämiseen. Nämä vaativat enemmän rahaa ja on reiluinta, että niihin osallistuvat keräävät itse varat niihin. Mikäli jäsentä kiinnostaa päästä mukaan näille seuramatkoille, hän voi liittyä jäseneksi Retkikassaan. Kassa on erillinen tili, jolle kootaan varoja käytettäväksi matkoihin. Jokaisella kassan jäsenellä on keräämänsä rahasumma käytettävissä retkille osallistumiseen. Matkan, retken tai miitin koittaessa sinne mukaan ilmoittautuneiden matkat maksetaan retkikassan tililtä.

Retkikassaan kuuluva jäsen on retkijäsen ja hänen jäsenmaksunsa on 25 euroa. Mikäli kassan jäsen on aktiivi, hänen jäsentyyppinsä on pronssijäsen ja jäsenmaksu 20 euroa. Retkikassan jäsen voi olla myös tukijäsenenä, jolloin jäsentyyppinä on joko hopeajäsen (40 €/vuosi) tai kultajäsen (35 €).

Retkikassan jäsenyys ei velvoita mihinkään, vaan voi itse päättää, mihin projekteihin ja retkiin haluaa osallistua.

Perhejäsenet

Mikäli kaksi jäsentä asuu samassa taloudessa, voi toinen heistä saada itselleen 5 €/vuosi hintaisen perhejäsenyyden. Perhejäsenen ei tarvitse ennestään olla yhdistyksen jäsen. Perhejäsenelle ei lähetetä omaa jäsenlehteä eikä jäsenpostia, mutta muuten hänellä on samat oikeudet ja äänioikeus yhdistyksessä kuin tavallisella jäsenelläkin.

Lemmikkijäsenet

Jäsen voi halutessaan liittää lemmikkieläimensä (lajista riippumatta) yhdistyksen lemmikkijäseneksi. Lemmikin liittymismaksu on 5 euroa ja se on voimassa yhtä kauan kuin omistajankin jäsenyys. Lemmikeille ei luonnollisesti lähetetä omaa jäsenlehteä eikä jäsenpostia, eivätkä ne saa tunnuksia yhdistyksen nettisivuille. Jäsenkortin ne kuitenkin saavat. Omistaja voi halutessaan myös ilmoittaa lemmikkijäsentä mukaan niille järjestettäviin juttuihin, kuten maskottiäänestyksiin ja vastaaviin.

Lemmikkijäsenyys on mukava tapa liittää lemmikkiharrastus osaksi Ginga-harrastusta ja samalla tukea yhdistystä lemmikin liittymismaksulla.

 

Jäsenkortit 2018

Yhdistykselle tulee vuonna 2018 uudet jäsentyyppikohtaiset jäsenkortit, joissa on eri hahmoja. Jäsenten äänestystoiveen pohjalta hallitus päätti kortteihin seuraavat hahmot:

Jäsen: Tesshin
Aktiivijäsen: Kurojaki
Tukijäsen: John
Tähtijäsen: Gin
Retkijäsen: Akatora
Pronssijäsen: Kurotora
Hopeajäsen: Riki
Kultajäsen: Akame
Perhejäsen: Fuji
Lemmikkijäsen: Smith

Jäsenmaksut 2018

Jäsen: 15 euroa
Aktiivijäsen: 10 euroa + 10 aktiivisuuspistettä
Tukijäsen: 30 euroa
Tähtijäsen: 20 euroa + 10 aktiivisuuspistettä
Retkijäsen: 25 euroa
Pronssijäsen: 20 euroa + 10 aktiivisuuspistettä
Hopeajäsen: 40 euroa
Kultajäsen: 35 euroa + 10 aktiivisuuspistettä
Perhejäsen: 5 euroa
Lemmikkijäsen: 5 euron liittymismaksu