Arvoisa Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäsen!

Mikäli olet liittynyt vuonna 2012, etkä ole suorittanut jäsenmaksua yhdistyksen tilille vuoden 2013 aikana, olethan ystävällinen ja teet sen ennen vuodenvaihdetta!

MAKSUOHJE:

Tili: FI23 1471 3000 1108 43
Saaja: Suomen Hopeanuoli-fanit ry

Määrä: 5 (jäsen) 20-50 (tukijäsen)
Viite: 1067

^ ILMOITA MAKSAJAN NIMI sihteeri(at)hopeanuolifanit.fi, ellei maksu tule omalta tililtäsi, kiitos!

Jäsenet, joiden maksua ei näy 1.1.2014 tilillä, eivätkä he ole lähettäneet maksutositetta yhdistyksen taloudenhoitajalle (affaokami(at)hotmail.com), katsotaan eronneiksi yhdistyksestä. Tällöin jää saamatta jäsenkortti, joita teetetään alkuvuodesta 2014 (tammi-huhtikuun aikana) kaikille vuonna 2013 jäsenmaksun maksaneille, elleivät nämä ole ilmoittaneet eroavansa yhdistyksestä.

Myös käyttäjätunnus yhdistyksen sivustolle otetaan pois käytöstä jäseniltä, jotka ovat jäsenmaksun maksamattajättämisen myötä eronneet. Takaisin on toki mahdollista liittyä ja jos sen tekee vuoden sisään, saa vanhan käyttäjätunnuksensa halutessaan käyttöön. Jäsennumero säilyy niinikää samana, jos liittyy uudelleen takaisin.

Maksumuistutus on lähetetty sähköpostilla kaikille jäsenille, joilta ei ole näkyvissä maksua tälle vuodelle yhdistyksen tilillä. Mikäli olette saaneet tämän viestin, vaikka maksaneet jäsenmaksun, ottakaa pikaisesti yhteyttä taloudenhoitajaan vastaamalla teille tulleeseen mailiin!

Jäseniä seuraavilla nimimerkeillä ei tavoitettu yhdistyksen jäsenrekisterissä olleista sähköposteista:

niuro, Kuroshi, Särö, PikkuElvis, SekaRotuinen ja jowi. Heitä pyydetään jäsenmaksun maksamisen lisäksi myös ilmoittamaan voimassa olevat sähköpostiosoitteet yhdistyksen jäsenrekisteriin.

Sama koskee muita, joiden tiedot ovat muuttuneet liittymisen jälkeen! Ohjeet muutosilmoitukseen löytyvät täältä: http://www.hopeanuolifanit.fi/index.php/tietoa/3-liittymisohjeet.

 

Yhdistyksen tilille on saapunut myös 3 jäsenmaksua, joita jäsenrekisteristä huolehtivat sihteeri ja taloudenhoitaja eivät kyenneet tunnistamaan kenenkään jäsenrekisteristä löytyvän liittyjän maksuiksi. Mikäli olet maksanut jonkun näistä, otathan välittömästi yhteyttä sähköpostilla taloudenhoitajaan, affaokami(at)hopeanuolifanit.fi :

Maksupäivä: 3.10.2013, maksajan nimikirjaimet: A.J.H

24.1.2013, maksajan nimikirjaimet S.M.N.

19.10.2013, maksajan nimikirjaimet S.N. tai H.N

Kyseessä lienee liittyjiä, joka ei ole liittyessään ilmoittaneet, kenen tililtä maksu tulee, kuten liittymiskaavakkeessa pyydetään. Muistattehan siis aina ilmoittaa tilinomistajan nimen, jos ette maksa jäsenmaksua omalta tililtänne! Muutoin yhdistyksellä ei ole keinoa tietää, kenen jäsenmaksu on kyseessä, koska kaikissa jäsenmaksuissa on sama viitenumero! Ellei maksajan nimeä ole laittanut liittymiskaavakkeeseen, sen voi ilmoittaa sihteerille jälkikäteen sihteeri(at)hopeanuolifanit.fi

 

Kaikissa yhdistyksen jäsenmaksuihin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä yhdistyksen taloudenhoitajaan, Hanna "Äffä" Mäkiseen, sähköpostitse (affaokami(at)hotmail.com)

Jatkossa pyritään kehittämään tätä sähköpostitse tiedottamista jäsenmaksuihin liittyen.

Toivotaan, että mahdollisimman moni, joilta jäsenmaksu on jäänyt maksamatta, haluaa jatkaa yhdistyksen matkassa vielä ensivuodellekin! (Tai liittyy takaisin, jos jää nyt tekemättä!)

Mukavaa joulua kaikille!