Vuoden 2024 Gingaconiin haetaan ohjelmanpitäjiä!
Ohjelmahaku on avoinna 6.5.-23.9.2024.

Tapahtumamme on keskittynyt Ginga-sarjoihin sekä muihin eläintarinoihin, ja vuoden 2024 tapahtuman teemana on pelit. Ohjelman on suositeltavaa liittyä tapahtumamme teemoihin, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Muita soveltuvia teemoja voivat olla esimerkiksi manga ja anime, elokuvat ja sarjat sekä cosplay.

Tapahtumaamme voit tulla pitämään puheohjelmaa, kilpailun, turnauksen, työpajan, miitin tai esityksen. Myös erilaisille ja uusille ohjelmaformaateille on ehdottomasti tilaa!

Ohjelmanpitäjien edut

Ilmainen sisäänpääsy tapahtumaan sekä Green roomiin. Green roomissa pääset levähtämään ja haukkaamaan purtavaa. Ohjelmanpitäjänä saat räätälöidyn badgen ja olet esillä tapahtuman painetussa ohjelmalehdessä, nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Ohjeita ohjelmanpitäjille

Hyvä suunnitelma on ohjelman vakaa pohja. Ohjelman suunnittelu voi alkaa vision kirkastamisesta, ja voit kysyä itseltäsi, mistä teemoista olet kiinnostunut ja mistä aihealueista itse olet toivonut ohjelmaa tapahtumiin. Ohjelmaidean voi visualisoida ajatuskartoilla ja hahmotelmilla, minkä jälkeen suunnitelmasta voi poimia avainsanoja ja antaa niiden toimia ohjelmasi punaisena lankana.

Kannustamme hyödyntämään visuaalisuutta ohjelmassa etenkin silloin, kun ohjelma on puhe- tai keskustelupainotteinen. Visuaalisilla ja graafisilla elementeillä, kuten diaesityksellä, tuetaan yleisön sitoutumista ja keskittymistä.

Ohjelman kesto on tärkeä osa ohjelman kokonaisuuden toimivuuden hallinnoimisessa. Ohjelman kestoa voi hahmottaa myös kotioloissa. Voit esimerkiksi pilotoida ohjelman itseksesi ja ottaa aikaa ohjelman pituudesta.

Lisätiedot

Tapahtumaamme ovat tervetulleita kaikenikäiset vierailijat, joten myös ohjelman sisällön tulee soveltua kaikenikäisille.

Tapahtumaamme voit ilmoittautua ohjelmanpitäjäksi yksin tai ryhmässä, ja ohjelmaa voi pitää tapahtumamme auditoriossa (2. krs, 120 hlö), päälavalla aulassa tai tapahtumamme muissa tiloissa. Tilat sekä ohjelman tarkempi ajankohta määritellään ohjelman tarpeiden mukaan.

Tapahtumassamme tallennetaan ohjelmaa.

Valinnat

Ohjelmahakemuksia käydään läpi 6.5.-23.9.2024 välisenä aikana, ja valintoja tehdään koko ohjelmahaun ajan. Hakijat saavat tietää valinnoista ohjelmahaun aikana tai viimeistään 27.9.2024. Hakijoihin ollaan yhteydessä sähköpostitse.

Onko sinulla kysyttävää ohjelmavastaavalta?
Ota yhteyttä: ohjelma[at]gingacon.com tai aartolahtijalle[at]gmail.com

Ohjelmahakemus

Powered by BreezingForms

Download Free Joomla Templates by vonfio.de