Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäsenille on perustettu oma Käsityökerho. Kerho toimii pääasiassa interaktiivisesti, mutta sisältää myös live-tapaamisia sen mukaan, missä päin Suomea kerhon jäseniä asuu. Kerhossa voi jakaa ohjeita ja saada neuvoja käsitöiden tekoon. Kerhossa tehdään erilaisia yhteisprojekteja esimerkiksi yhdistyksen toiminnan ja hyväntekeväisyyskohteiden tukemiseksi, sekä ihan oman tekemisen ja käsityötaitojen kartuttamisen merkeissä.

Kerhoon liittyminen ei normaalin jäsenmaksun lisäksi maksa mitään. Jokainen hankkii omat materiaalinsa itse ja kustantaa matkansa mahdollisiin tapaamisiin. Käsityökerhon jäsenyys ei velvoita mihinkään, siinä voi olla mukana ihan niin kuin itselle parhaiten sopii.

Kerhoon voi ilmoittautua mukaan tässä foorumin ketjussa. Ketjuun voi myös tehdä ehdotuksia kerhon toimintaan ja projekteihin liittyen. Kaikki kerhon jäsenet voivat keksiä ja ehdottaa projekteja, joihin voi sitten lähteä vapaasti mukaan, miten se omiin aikatauluihin parhaiten sopii.

Käsityökerhon menneitä projekteja:

Kodittomien Tarha

Teimme huovuttamalla ja muulla tapaa kodittomia koiria ja muita eläimiä, myös mielikuvitusotuksia, joita pystyi adoptoimaan itselleen pientä maksua vastaan eri tapahtumissa. Varoja kerättiin eläinsuojelutoiminnan tukemiseksi ja samalla tuotiin aihepiiriä esille.

Tulevia tapahtumia: