Hopeatähti-tapahtumassa on taidekuja, jonne eläintaiteen piirtäjät, käsitöiden tekijät ja muunlaisten luovien töiden tekijät voivat tulla myymään töitään. Kaikkien tuotteiden ei ole pakko olla eläinaiheisia, mutta haussa etusijalla ovat taiteilijat, joilla on jotain tapahtumamme teemaan sopivaa. Myös eläinsarjoihin liittyvän fanitaiteen myynti on sallittu.

 

Taidekujapöytä Hopeatähteen maksaa 5 euroa ja sen voi halutessaan jakaa yhdessä kaverin kanssa.

 

Hakeminen taidekujalle

Tarvitset toimivan sähköpostin ja kaksi kuvaa, joissa esiintyy teoksia, joita aiot myydä. Kyseessä voi olla esimerkiksi valokuva käsityöstä. Kaikkia töitä ei ole pakko kuvata, vaan kyseessä on ikään kuin maistiainen ja referenssi siitä, mitä pöydässäsi on luvassa.

Taidekujahaku on voimassa 27.3. saakka tai niin pitkään kuin pöytiä riittää. Otamme korkeintaan 15 pöytää, joten kannattaa hakea mahdollisimman pian!

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen hopeatahti.tapahtuma(at)gmail.com

 

Hakemukseen seuraavat tiedot:

Pöydänpitäjien nimet:

Taiteilijanimet/nimimerkit:

Lyhyt kuvaus pöydän sisällöstä:

Liitä mukaan 2 kuvaa / taiteilija liitetiedostona.

 

Taidekujan säännöt:

  • Myydä saa ainoastaan itse tekemiään töitä.
  • Virallisten tuotteiden kirpputorimyynti kielletty.
  • Ei sarjakuvia kierrättämällä tehtyjä tuotteita, kuvien tulee olla itse piirrettyjä tai askartelukäyttöön tarkoitetuista materiaaleista, esim. kuvia sisältävä kangas.
  • Ei K-18 -materiaalia.
  • Kujalaisten tulee teosten esillelaitossa huomioida, että kyseessä on kaikenikäisten tapahtuma. Esimerkiksi verta ja väkivaltaa sisältävät piirrokset on syytä laittaa erilliseen kansioon, jotteivat ne osu perheen pienimpien silmään.
Download Free Joomla Templates by vonfio.de