Hopeatähdessä järjestetään pukunäytös, jossa pääsee näkemään erilaisia eläinasuja, sekä myös katumuotia ja cosplayta. Mitä tarkkaan ottaen? Se on ihan teistä kiinni!

 

Mikäli SINULLA on oma asukokonaisuus, jota haluaisit käydä esittelemässä lavalla, otathan mahdollisimman pian yhteyttä hopeatahti.tapahtuma(at)gmail.com! Kerro, mihin kategoriaan asusi menee (tarvittaessa voimme lisätä kategorioita osallistujien mielenkiinnon mukaan) ja mikäli se ei ole kokonaan itse tekemäsi, mainitsethan tekijän ja mahdolliset asusteiden hankintapaikat, jos ovat tiedossa.

 

Voit myös kirjoittaa lyhyen esittelyn, mitä toivot juontajan kertovan asustasi ja mahdollisesta hahmosta. Cosplayaajien olisi hyvä mainita hahmonsa nimi, sarja tai peli, mistä se on ja kertoa lyhyesti hahmon roolista juonessa ja luonteesta jotain, esim. "tarinan kujeileva pääpahis, joka jumaloi kissoja".

 

Jokainen esiintyjä saa myös valita itselleen taustamusiikin, joka laitetaan soimaan heidän astellessaan lavalle. (Helpointa on vaikkapa linkata kappale Youtubesta sähköpostiviestin mukaan.)

Download Free Joomla Templates by vonfio.de