Jokura

Terve vaan kaikki!

 

Olen cosplayharrastaja, jolla on useita vuosia kokemuksia ompelemisesta ja käsitöistä. Kisakokemuksia ei toistaiseksi ole ollut mutta se ei tarkoita ettenkö tietäisi mitä hyvältä cosplaylta vaaditaan. Minulle cosplay on harrastus, ja kuka vain voi sitä harrastaa jos intoa on, kisaaminen on valinta... ja sen valinnan olette tehneet te!

 

Cosplayssa arvostan luovaa nerokkuutta, kuten mitä materiaalia ollaan käytetty asun ja/tai yksityiskohtien teossa. Hyvä jälki töissä on tärkeä ja se kuinka cossaaja osaa samaistua hahmoonsa. Propit hyvä AINA muistaa. Hienot miekat, realistiset aseet tai söpö otus olalla tuovat extrarakkautta cossiin. <3

 

 jokura

 

GlitterLord_Cosplay

Heips~~

 

Cosplayta tullut harrastettua vuodesta 2013 aktiivisesti, ja vuonna 2016 omia asuja aloitettu väsäämään itse. Tänä vuonna kahdesti design-cosplaykisoissa sijoittunut, eli omalta tasoltani vanha kisakonkari.

 

Cosplayssa katson itse miten materiaalit toimivat toteutuksen kanssa, sekä kokonaisuutta ja istuvuutta. Henkilökohtaisesti rakastan kaikkea ihan pientä yksityiskohtaa asussa. Myös se miten cossaaja itsessään eläytyy hahmoonsa on tietenkin aina plussaa minun kirjoissani.

 

 GlitterLord

Kuva: Luka Ruotsalainen

 

Stark_will_fix_it_all

Heippa kaikille!

 

Olen 10 vuoden cosplaykonkari, joka nauttii suuresti armoreiden ja pienten yksityiskohtien teosta. Suurin inspiraationi puvuissa on projektin suuruus ja vaikeustaso - toinen toistaan massiivisempia. Kisakokemusta omaan paljon, ulkomailtakin. Silti koen samaa lavakammoa spottivalon osuessa kohdalle.

 

Puvuissa arvostan reffin tarkkaa seuraamista ja ongelmien nokkelaa ratkomista. Materiaalien valinta ja käsittely näyttää suurta osaamista silmissäni.

 

Onnea kaikille kisaan, olkoon jesari kanssanne.

 

Erik

Download Free Joomla Templates by vonfio.de