Jatkuva ohjelma

Animehuone (Terijoki-huone)

Katso aikataulu täältä.

 

Ginga room (Kokoushuone 1&2)

Tulkaa pyörittämään onnenpyörää, tutustumaan Hopeanuoli-faniyhdistykseen,
kannatustuotteisiin, piirtämään ja lukemaan Hopeanuoli-kirjaston monipuolista sisältöä.

 

Cardfight!! Vanguard - Toni "Kapu" Keinänen (Kokoushuone 1&2)

Cardfight!! Vanguard on Bushiroadin tekemä Trading Card Game, jota pelataan ympäri maailmaa. Taistelet yhdessä klaanisi kanssa toista klaania vastaan. Pelaajasta tulee "Vanguard" ja hänen tehtävänään on johdattaa oma klaani voittoon. Taistelun edetessä korttien monipuolisia ja voimakkaita kykyjä hyödyntäen voi tapahtua yllättäviä käänteitä ja jännittäviä tilanteita. Vanguard sopii kaikille korttipeleistä kiinnostuneille.

 

Boffermiekkapaja - Rasmus Mäkynen, Arto Vehtari, Leo Easton & Kalle Karakorpi (Kokoushuone 4)

Ohjattu rakentelupaja boffermiekkojen tekemiseen. Kävijät maksavat osallistumisesta 5 €/miekka, ja saavat valmiin aseen itselleen mukaan.

 

VR-piste - Timo "TML" Levikari (Kokoushuone 3)

Tervetuloa kokeilemaan Vive Pro -virtuaalitodellisuuslaitteistoa! Pelikirjastostamme löytyy mm. Beat Saber, Job Simulator, The Lab ja kymmeniä muita pelejä. Pelaamaan ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan pelaamaan jonotetaan. Pelinvetäjät ovat auttamassa pelaajia ja he myös pitävät huolta etteivät pelit veny liian pitkiksi jotta mahdollisimman moni halukas pääsee tutustumaan VR:n maailmaan.

 

Sibelius-sali

Klo 10:30-11:00 Avajaiset

 

Klo 14:00-16:00 Pukukisa

Tule katsomaan perinteistä cosplay-kilpailua. Luvassa pukuloistoa! Mukana myös fursuit-kilpailu. Tule kannustamaan suosikkisi voittoon!

 

Klo 18:00 Päättäjäiset

 

Juhani Aho -sali

Klo 11:00-12:00 Sestra - Ideasta peliksi - Noora "Snoorau" Udelius, Eeva "ewedy2" Myyryläinen

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa uudesta tulevasta eläinhahmoista kertovasta PC-pelistä Sestra: Gone Astray? Oletko kiinnostunut opiskelusta ja työskentelystä pelialalla? Kenties olet vain utelias siitä, miten pelit ylipäätään syntyvät?
Luennolla esittelemme upouutta tulevaa peliämme ja sen tekovaiheita, sekä kurkistamme erilaisiin polkuihin, joiden kautta voit löytää tiesi tämän modernin taiteenmuodon ammattilaiseksi.

 

Klo 12:00-13:00 Fanimusikaalit: pöytälaatikosta lavalle - Pinja "Maka" Pietiläinen, Oliver Tompuri, Ame Mustaparta

Ohjelma kaikille niille, jotka ihmettelevät mistä näitä musikaaleja oikein tulee. Siitä on tullut teille kertomaan kolme fanimusikaalimaailmaan syvälle uponnutta veteraania, jotka jakavat niin omia kokemuksiaan kuin vastaavat kimurantteihinkin kysymyksiin!

 

Klo 13:00-14:00 Digimon Adventure 20 vuotta - Kati "katskaa" Rolamo

Vuonna 1999 seitsemän valittua lasta päätyi ensimmäisen kerran digimaailmaan. 20 vuotta myöhemmin alkuperäinen sarja on saamassa jo kolmannen kerran jatkoa, vaikka vuosien varrella Digimonista on nähty myös muita eri sarjoja. Mikä alkuperäisten lasten seikkailuissa digitaalisten hirviöiden maailmassa vetoaa niin kovasti, että se saa sarjan fanit ympäri maailmaa vielä parin vuosikymmenen jälkeenkin juhlimaan vuosittaista Odaiba-päivää, ja jopa joukon suomalaisia faneja tuottamaan lasten seikkailuista tribuuttinäytelmän esiintymislavoille? Luennolla pohditaan syitä Digimonin viehätykselle, ja sen sisältö pohjautuu kokonaan alkuperäiseen Adventure-sarjaan sekä tähän perustuviin jatko-osiin. Tervetuloa mukaan nostalgisoimaan!

 

Klo 15:00-16:00 Eläimillä ja ihmisillä roolipelaamisen erot - Hanna "Raezla" Mäkinen

Tarinaroolipelien maailmassa pelataan monenmoisilla kaksi- ja nelijalkaisilla hahmoilla. Miten hahmon perusilmaisu ja pelimahdollisuudet poikkeavat, jos pelihahmona on esimerkiksi susi tai ihmismäinen otus? Tähän kysymykseen pureutuu pitkän linjan foorumiroolipeliharrastaja Raezla.

 

Klo 16:00-17:00 Derpy Hoovesin Lyhyt Historia - Ville "DJ Pirtu" Pirttimäki

Lyhyt katsaus yhden animaatiovirheen historiaan läpi kuluneen vuosikymmenen.
Ohessa tutustutaan vahingossa mm. fanikaanonin ja meemien yhteyteen, slashfickien alkuperään ja My Litte Pony -sarjan villiin historiaan.

 

Ginga room (Kokoushuone 1&2)

Klo 14:00-15:00 Tietovisa - Nadja "Nawulf" Vahlqvist

Klassinen Ginga-tietovisa on täällä taas! Testaa tietosi tässä asteittain vaikeutuvassa visassa, ja voit voittaa pienen tavarapalkinnon (kolme parasta palkitaan). Ethän lunttaa kännykän avulla! Tuo myös oma kynä, mikäli mahdollista.

 

Miittihuone (Kokoushuone 9)

Klo 11:00-12:00 Nukkemiitti - Jussi "Zarina" Parkkinen

Koetko syvää intohimoa ja rakkautta pieniä, ja vähän isompiakin, nukkeystäviämme kohtaan? Onko kirjahyllysi täynnä ihania figuureja klassikkoromaanien sijaan? Palatko halusta jakaa tuntemuksiasi ja kokemuksiasi myös muille sielunsiskoille ja -veljille? Jos vastauksesi on kyllä, tai olet muuten vain utelias sielu jonka mielenkiinto juuri heräsi, niin tervetuloa rohkeasti mukaan! Ja ei hätää! Paikalle voi saapua myös ilman "harrastusvälineitä", jos conimatkalaukku pullottaa jo cossin propeista ja ostoksetkin pitäisi mahduttaa johonkin conin päätteeksi. Tervetuloa!

 

Klo 13:00-14:00 Hopeanuoli-miitti - Hanna "Raezla" Mäkinen

Haluatko tulla tutustumaan toisiin Hopeanuoli-faneihin? Tule mukaan miittiin, luvassa mukavaa jutustelua Ginga-saagasta, mahdollisuus tavata toisia faneja, sekä katsaus Gingaconin Hopeanuoli-ohjelmatarjontaan! Miitin alkupuoli on miittihuoneessa, jonka jälkeen se jatkuu vapaamuotoisena Ginga Roomin puolella.

 

Klo 14:00-18:00 Sestra: Gone Astray - Demopiste - Noora "Snoorau" Udelius, Tiina "Wyrmi" Mannelin

Kokeile ensimmäisten joukossa tulevan PC-pelin Sestra: Gone Astray tutustumistasoa! Toivomme sydämellisesti pelaajilta palautetta, sillä palautteen avulla voimme luoda pelistä entistäkin innostavamman ja miellyttävämmän kokemuksen. HUOM! Peli on englanninkielinen! Kokeilutason testaamisen lisäksi vastaamme mielellämme pelialaan ja alan opintoihin liittyviin kysymyksiin. Paikalla on ihmisiä ainakin grafiikka- ja ohjelmistopuolelta.

 

Download Free Joomla Templates by vonfio.de