Gingacon on Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n ja Monitoimitalo 13:n yhteistyössä järjestämä animeen, mangaan ja eläintarinoihin keskittyvä nuorten tapahtuma, joka järjestettiin ensi kertaa Tampereella 6. kesäkuuta 2016.

 

Seuraavan kerran Gingacon järjestetään 28. lokakuuta 2017. Tapahtumapaikkana toimii jälleen Monitoimitalo 13 aivan Tampereen ytimessä.

 

Gingacon pyrkii tarjoamaan rennon ja koiramaisen hauskan vaihtoehdon omana pienenä ja pippurisena tapahtumanaan. Tänä vuonna conin teemana on Halloween. 🎃

 

Tapahtumaan ei ole ikärajaa eikä cosplaypakkoa.

 

Gingaconin aihepiiri

 

Gingaconin pääteema on Hopeanuoli ja sen jatko- ja lisäosat, kuten Ginga Densetsu Weed. Hopeanuolen ystävillä on usein mielenkiintoa myös muita animesarjoja ja eläintarinoita kohtaan, joten nämä kulkevat käsi kädessä conimme kantavan teeman kanssa.

 

Eläintarinat ja eläintaide ovat Hopeanuolen myötä conimme tärkeä pääteema. Aihepiiriin luetaan niin anime- ja mangasarjat, kuin eri maista lähtöisin oleva kirjallisuus, tv-sarjat, pelit ja elokuvat.

 

Animen ja mangan osalta painotus on eläintarinoissa, mutta myös muunlaisiin anime- ja mangasarjoihin liittyvät ohjelmanumerot, cosplay ja taide ovat tervetulleita täydentämään Gingaconin tarjontaa kävijöilleen.

 

Monitomitalo 13:n pohjapiirros

 

Download Free Joomla Templates by vonfio.de