Tervetuloa tapaamaan Routa, Gingaconin maskotti!

Gingaconin oltua tauolla vuosien 2020 ja 2023 välillä, päätimme rakentaa uuden, gingamaisemman Gingaconin, ja muutos nosti esille tarpeen uudelle maskotille. Näin syntyi Routa! Roudan suunnittelivat Gingaconitean 2024 markkinointitiimin jäsenet.

Routa on rodultaan puoliksi karjalankarhukoira ja puoliksi akita. Roudan emo on karjalankarhukoira Suomesta ja etevä metsästyskoira. Roudan isä on akita Japanista, ja hän taisteli aikoinaan Ōun riveissä Akakabutoa vastaan. Tämä kahden rodun risteytys tuo esiin Gingaconin kahdet juuret. Tapahtuma on suomalainen ja suomalaisen faniyhdistyksen järjestämä, mutta Ginga-sarjojen kotimaa on Japani. Tästä syystä halusimme maskotin ilmentävän elementtejä molempien maiden kotimaisista koiraroduista.

Maskotin ”gingamaisuutta” tuomme esille pystykorvilla, kippurahännällä sekä arvilla. Nämä visuaaliset piirteet esiintyvät monilla Ginga-sarjojen hahmoilla. Roudan turkissa on mustaa ja valkoista. Kirsu on vaaleanpunainen, ja arvet ovat haalentuneet beigen sävyyn. Roudalla on vaaleansiniset kirkkaat silmät ja tummemman sininen kaulapanta hopeisilla salmiakkikuvioilla. Roudan otsassa sekä jaloissa on valkoiset tähtikuviot. Tähtikuvioiden inspiraationa toimi Yamato Takahashin sarjasta Shiroi Senshi Yamato. Samankaltaisia piirteitä voi löytää myös Otoko no Tabidachin Rockysta.

Roudan luonteenpiirteisiin kuuluvat rohkeus, oikeudenmukaisuus, määrätietoisuus sekä lojaalius.

Roudan kuvituksia on nähtävillä monipuolisesti Gingaconin markkinoinnissa, niin sosiaalisen median kanavissa kuin painotuotteissakin!

Download Free Joomla Templates by vonfio.de