Hopeatähdessä on monipuolista ohjelmaa eri ikäisille eläintarinoiden ystäville.

 

Alla tiedot 13.4.2019 Kanneltalossa pidetyn Hopeatähden ohjelmasta: 

 

Ohjelma on Kanneltalon kahvilassa, aulassa ja auditoriossa. Aulassa pidettävästä pajaohjelmasta käsin voi seurata kahvilassa meneillään olevaa puheohjelmaa. Halukkaat voivat myös tarjota mukaan omia luentojaan - virallinen ohjelmahaku alkaa pian! Mikäli sinulla on mielessäsi aihe, kuten esimerkiksi kurkistus Soturikissojen tai vaikkapa Hopeanuolen maailmaan tai haluat vertailla eri eläintarinoita tietystä näkökulmasta, olet mitä tervetullein pitämään luentoa tapahtumassamme.

 

Kellonaikoihin ja ohjelmakuvauksiin voi vielä tulla muutoksia.

 

Auditorio

 

 klo 12-13

Pukunäytös

Tule katsomaan upeita eläinpukuja, sekä cosplay- ja katumuotiasuja! Pukunäytökseen voi myös ilmoittautua etukäteen mukaan laittamalla sähköpostia Hopeatähden pääjärjestäjälle. (Ks. Yhteystiedot)

 

Puheohjelma

 

 klo 14-15

Ruohometsän kaniinit

Toiset muistavat tämän klassikkokirjan, toiset elokuvan. Ruohometsän kansa on monelle eläintarinoiden ystävälle rakas merkkiteos muodossa tai toisessa. Tule kurkistamaan sarjan maailmaan ja vertailemaan eri julkaisuja aihetta käsittelevällä luennolla Kanneltalon kahvilaan.

 

 klo 15-16

Eläinhahmogijinkat

Miten gijinka-asut syntyvät eläinhahmojen pohjalta? Aiheesta luennoi pitkän linjan harrastaja Tiia Mononen.

 

Pajaohjelma

 

 klo 11-13

Pinssipaja

Tee itsellesi pinssi itse piirrettynä tai valmiista pohjasta.

 

Sarjakuvapaja

Kaikenikäisille suunnattu, avoin sarjakuvapaja, jossa keskustellaan vapaasti sarjakuvista ja piirretään omia sarjakuvia rennolla meiningillä. Pajalla on valmiiksi välineet oman sarjakuvan tekemiseen, sekä ohjaaja antamassa vinkkejä piirtämiseen ja sen aloittamiseen. Kokeneemmat voivat tuoda omat välineet ja jopa omia sarjakuviaan muille näytettäväksi. Jos sarjakuva ei tunnu mielekkäältä, voi pajalle tulla vain keskustelemaan tai nauttimaan yhdessä piirtämisestä. Tarjolla on valmiita kuvapohjia omien sarjakuvahahmojen suunnitteluun ja värityskuvia perheen pienimmille.

Pajan ohjaa kuvataiteilija, Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n hallituksen jäsen Fjalle.

 

 klo 13-16

Korva- ja häntäpaja

Ompele itsellesi opastetussa pajassa omat korvat tai häntä valintasi mukaan. 

 

Ginga OC-paja

Miten luoda omia Ginga-hahmoja ja mitä siinä kannattaa ottaa huomioon? Tule pajaan kehittelemään Ginga-saagan maailmaan sopivia koiraeläinhahmoja!

Download Free Joomla Templates by vonfio.de