Nyt jäsenillä on mahdollisuus tilata kimppapaitansa edulliseen ennakkotilaajan hintaan!


Paita on väriltään musta T-paita ja sen rintamuksessa tulee komeilemaan yhdistyksen virallinen logo kokoa 17 X 17 cm. Eli sama logo joka komeilee tuossa sivumme ylälaidassa. Tästä on tehty virallinen tilausketjukin foorumille. Mutta tässä lisä UUTISENA kaikille.

Miten jäsen voi tilata paidan? Tässä tilaus ja maksuohjeet:

TILI: FI23 1471 3000 1108 43

SAAJA: Suomen Hopeanuoli-fanit ry

Viitenumero: 1025

Viesti: Nimimerkki

SUMMA: 8 euroa. Hinta 27.11. alkaen: 10 euroa jäsenille.

Huom!: Jos pankkisi ei salli käyttää viestiä ja viitenumeroa samaan aikaan, niin laitettava ehdottomasti viitenumero. Ja jos maksat jonkun toiselta tililtä, niin ilmoita rahastonhoitajalle yskityisviestillä tai sähköpostilla, että kenen tililtä maksusi on tullut. Huolellisuutta maksamiseen, kiitos! ;)

Tämä on puhtaasti voittoa tavoittelematon projekti. Tavoitteemme on saada jäsenilleen hienot kimppapaidat. Ja lisätä tältä osin yhteenkuuluvuuden tunnetta. Ja HUOM! Alaikäinen jäsen, eli ei vielä 18-vuotta täyttänyt: Muista kysyä huoltajaltasi lupa tilauksen tekemiseen.

TOIMITUSAIKA:

Kun saamme yhdistyksen tilille riittävästi katetta, niin paidat laitetaan tilaukseen. Viimeistään 1.11.2012 paidat menevät tilaukseen. Ja toimitusaika T-paitoja.com nimisellä paikalla on n. pari viikkoa. Ja kun paidat saapuvat yhdistyksen haltuun, niin niitä aletaan välittömästi toimittaman tilaajilleen. Eli realistinen toimitusaika lupaus on, että hyvissä ajoin tilanneet tulevat paitansa saamaan tämän vuoden loppuun mennessä.

TOIMITUSTAPA:

Hopeanuoli-pikkujouluihin Padasjoelle saapuvat tulevat saamaan paitansa tässä miitissä. Jollet ole miittiin tulossa, niin paidat postitetaan ilmanmuuta haluttuun osoitteseen. Eli JÄSEN! Kun olet suorittanut paitamaksun yhdistyksen tilille, niin ilmoita allekirjoittaneelle haluttu toimitusosoite yksityisviestillä. Eli minulle NightWolf-_-:ille. Minä alan pitämään kirjanpitoa tilauksista ja osoitteista.

Etkö ole vielä jäsen ja haluaisit silti tilata kimppapaidan!? Sinullakin on täten mahdollisuus tilata paita. Lähetä sähköpostilla yhteystietosi allamainittuun puheenjohtajan sähköposti osoitteeseen, niin saat maksuohjeet. Paidan hinta ei jäsenelle on:

10 euroa. Hinta 27.11.2012 alkaen EI jäsenille: 15 euroa.


puheenjohtaja[at]hopeanuolifanit.com

Lisäksi Kakoissolan foorumilla on sama tiedoitus tästä asiasta, että miten ei vielä yhdistyksen jäsen voi tilata paidan.

Mikäli tulee jotain kysyttävää, niin rohkeasti voi ottaa yhteyttä. Joko yksityisviestillä tai sähköpostilla: puheenjohtaja[at]hopeanuolifanit.fi.

t: Yhdistyksen puheenjohtaja ja tämän paitaprojektin vetäjä NightWolf-_-, eli Ville Karvonen.

Tuossa on kuva hienosta paidasta!

 EDIT 25.11.:

Huomioikaa ennakkoontilatun paidan viimeinen maksupäivä, joka on 26.11. maanantai. Tuolloin maanantaina maksetut paidat saa vielä edullisempaan 8 euron jäsenhintaan. Ja ulkopuolisille 10 euroa. Jos suoritteen siirtyminen yhdistyksen tilille kestää päivän - kaksi, niin katsotaan sitä päivää jolloin maksu on suoritettu, niin maksamispäiväksi.

Paitoja voi tilata useammankin kuin yhden! Sillä tällä hetkellä näitä hienoja paitoja on vielä runsaasti jäljellä.

 

EDIT 30.11.2012.: Ennakkotilaus on päättynyt! 27.11. alkaen ennakkotilaajan hinta poistuu ja hinnat ovat tästä lähtien normaalit: 10 euroa jäsenille ja 15 euroa ei jäsenille.