Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäsenet! Vuosi 2024 on alkanut ja näin ollen on tullut aika maksaa vuotuiset jäsenmaksut.

Viime vuoden syyskokouksessa jäsenmaksuja päätettiin korottaa vuodelle 2024, jotta jäsenmaksut kattavat paremmin yhdistyksen kuluja. Yhdistyksellä menee rahaa esimerkiksi Tähdenlennon ja Jäsenpostin painattamiseen sekä postittamiseen, pankin palvelumaksuihin ja nettisivujen ylläpitoon. Etenkin paino- ja postikulut ovat nousseet viime vuosina.

Jäsenmaksuohjeet on lähetetty jäsenille sähköpostitse, ja ohjeet löytyvät myös foorumilta.

Mikäli jäsen ei suorita jäsenmaksuaan vuoden 2024 aikana, katsotaan hänet ensi vuodenvaihteessa eronneeksi yhdistyksestä.

JÄSENTYYPIT JA -MAKSUT

Jäsen: 25 €/vuosi
Aktiivijäsen (aktiivinen jäsen): 15-22,5 €/vuosi, hinta määräytyy kerättyjen aktiivisuuspisteiden mukaan
Tukijäsen: 40 € tai enemmän/vuosi
Tähtijäsen (aktiivinen tukijäsen): 30-37,5 €/vuosi, hinta määräytyy kerättyjen aktiivisuuspisteiden mukaan

Perusjäsenyyden lisäksi yhdistyksessä on tuki- ja aktiivijäsenyyksiä.

Tukijäsenet tukevat yhdistystä maksamalla enemmän ja saavat vastineeksi joitakin erikoisetuja, kuten Tukiekstran Jäsenpostin mukana ja 20 %:n alennukset Hopeapuodin ostoksista. Tukijäsentyyppejä ovat tukijäsen ja tähtijäsen (aktiivinen tukijäsen). Tukijäsenyyden minimihinta on 40 €/vuosi, mutta tukijäsen voi omasta tahdostaan maksaa myös enemmän. Tähtijäsenet saavat tukijäsenyydestä alennusta aktiivisuuspisteillä.

Aktiivijäsenet saavat alennusta jäsenmaksustaan aktiivisuuttaan vastaan. Aktiivisuuspisteillä hankittavia jäsentyyppejä ovat aktiivijäsen (aktiivinen jäsen) ja tähtijäsen (aktiivinen tukijäsen). Aktiivisuuspisteitä viime vuonna keränneiden tulee ilmoittaa foorumilla Aktiivisuuspisteet 2023 -ketjussa aktiivisuuspisteiden käytöstä tai säästämisestä ennen tämän vuoden jäsenmaksun maksamista. Aktiivisuuspisteitä ei ole pakko käyttää tänä vuonna, vaan ne voi halutessaan säästää ensi vuoteen. On myös mahdollista käyttää osa pisteistä ja säästää osa.

Vähintään 3 aktiivisuuspistettä viime vuoden aikana keränneet voivat ottaa tänä vuonna aktiivijäsenyyden jäsentyypikseen. Pisteillä saa alennusta seuraavanlaisesti:

3 pistettä = 2,5 euron alennus
6 pistettä = 5 euron alennus
12 pistettä = 7,5 euron alennus
20 pistettä = 10 euron alennus

Perusjäsenyyden hinta on 25 € ja tukijäsenyyden 40 €. Alennukset lasketaan näiden jäsenyyksien normaaleista hinnoista (esim. 3 pistettä keräämällä voi saada aktiivijäsenyyden hintaan 25 € - 2,50 € = 22,50 € tai tähtijäsenyyden hintaan 40 € - 2,50 € = 37,50 €). Aktiivisuuspisteitä käyttämällä jäsenyystyyppi muuttuu siis aktiivijäsenyydeksi (jäsen -> aktiivijäsen ja tukijäsen -> tähtijäsen).

 

JÄSENTYYPIN MUUTTAMINEN

Jos jäsentyyppiään haluaa muuttaa, tulee tästä ilmoittaa ennen jäsenmaksun suorittamista. Yhdistys ei palauta maksettuja jäsenmaksuja.

Muutos tehdään yhdistyksen sivustolla jäsentietojen muutoskaavakkeella, ja muutoksesta tulee saada hyväksytty-vastaus jäsensihteeriltä ennen jäsenmaksun suorittamista. Jäsensihteerin vastauksessa tulee päivitetty maksuohje oikealla summalla.

Jäsentyypin muuttuessa saa päivitetyn jäsenkortin. Emme nykyään lähetä vuosittain jäsenkorttiin liimattavaa tarraa, vaan tarvittaessa tarkistamme jäsenyyden voimassaolon jäsenrekisteristä.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää jäsenyyteesi liittyen, voit olla yhteydessä jäsensihteeriin: jami.kakko[at]gmail.com