Onko sinulla työn alla joululahja Ginga-fanille?
Meillä olisi siihen loistava ratkaisu: Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäsenyys vuodelle 2023!

Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäsenenä pääsee nauttimaan monipuolisesti erilaisista jäseneduista. Perusjäsenenä saa esimerkiksi kahdesti vuodessa ilmestyvän Tähdenlento-jäsenlehden sekä vähintään kahdesti vuodessa ilmestyvän Jäsenpostin kotiin toimitettuna, 10 %:n alennuksen yhdistyksen verkkokauppa Hopeapuotiin, pääsyn yhdistyksen Discord-palvelimelle sekä jäsenkortin ja jäsenbadgen yhdistyksen foorumille. Lisätietoa jäsentyypeistä ja -eduista löydät täältä.

Jäsenyys joululahjaksi -kampanja on voimassa 25.11. - 24.12.2022 välisenä aikana. Kampanjan aikana voit ostaa sähköisen lahjakortin Hopeapuodista. Lahjakortissa ilmoitetaan jäsenyyskoodi, jolla lahjansaaja voi maksaa vuoden 2023 jäsenmaksun (jos on jo jäsen) tai liittyä mukaan uutena jäsenenä. Jäsenyyskoodi syötetään jäsenhakemuksen yhteyteen, jos henkilö ei vielä ole yhdistyksen jäsen. Jos lahjansaaja on jo yhdistyksen jäsen, tulee tämän ilmoittaa jäsenyyskoodinsa yhdistyksen jäsensihteerille jäsentietojen muutoskaavakkeen kautta. Jäsenyyskoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 31.1.2023 asti. Lahjajäsenyyttä ei voi ostaa itselleen.

Joululahjaksi ostetusta jäsenyydestä saat viiden euron alennuksen, ja jäsentyypiksi lahjansaajalle voit valita perusjäsenyyden tai tukijäsenyyden. Vuonna 2023 perusjäsenyyden normaalihinta on 16 € ja tukijäsenyyden 31 €.

Ihanaa joulunodotusta!