Yhdistyksen syyskokous päätti, että tulevaisuudessa alle 11-vuotiaat voivat liittyä yhdistykseen lapsijäseniksi, mikäli heidän huoltajansa liittyy yhdistyksen jäseneksi. Lapsijäsenyys maksaa 2 euroa ja lapsijäsenille tehdään oma jäsenkortti. 16.9. pidetyssä hallituksen kokouksessa tarkennettiin, että sen kalenterivuoden, jona täyttää 11, saa olla lapsijäsenenä, jos liittyy ennen syntymäpäiväänsä. Halutessaan tavallisen jäsenyyden voi ostaa heti täytettyään, viimeistään kuitenkin seuraavana kalenterivuotena. 11 vuotta täyttänyt ei voi liittyä lapsijäseneksi. Lapsijäseniä voi olla samassa perheessä monta, paljousalennuksia ei ole.

Myös tukijäsenyys on tulee mahdolliseksi. Syyskokous määritteli ensivuoden tukijäsenyyden hinnaksi 20-50 euroa tukijäsenen oman valinnan mukaan. Tukijäsenillä on oma jäsenkorttinsa, samat etuudet kuin tavallisilla jäsenillä, sekä mahdollisuuksien mukaan pieniä lisäetuja, kuten VIP-alue Ginga Roomissa tai muuta pientä mukavaa.

Jatkossa yritykset ja viralliset yhteisöt voivat myös liittyä yhdistyksen sponsorijäseniksi. Sponsorijäsenyys maksaa 100 euroa ja vastineeksi saa näkyvyyttä yhdistyksen sivuilla ja jäsenlehdessä. Yhdistyksen hallitus voi harkintansa mukaan evätä tarvittaessa sponsorijäsenhakemuksen, mikäli se katsoo hakijan toiminnan olevan ristiriidassa Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n sääntöjen tai toimintaperiaatteiden kanssa.

Nämä uudistukset, sekä muutokset yhdistyksen hallitukseen (uusi rahastonhoitaja, vararahastonhoitaja ja sihteeri) ilmoitetaan puheenjohtajan toimesta Suomen Patentti- ja Rekisterihallitukseen lokakuun loppuun mennessä. Uusien jäsenyyksien hyväksyminen on mahdollista, kun muutoshakemuksemme on hyväksytty. Oletettavasti ensi vuoden alusta riippuen hakemuksen käsittelyajasta.