Yhdistyksen jäsenet ryhtyvät toteuttamaan Hopeanuoli-aiheista näytelmää, jonka sisältö tullaan todennäköisesti ammentamaan joko GNG:n susisaagasta tai Weedin puolelta. Jäsenet voivat käydä ilmoittautumassa mukaan täällä.

Mikäli olisit kiinnostunut avustamaan projektissa, muttet kuulu yhdistykseen, voit lähettää sähköpostia yhdistyksen toimintaorganisaattori Hanna Mäkiselle (affaokami[at]hotmail.com) otsikolla "Hopeanuoli-näytelmä"

Liitä mukaan tämä kaavake:

Nimimerkki:
Paikkakunta: (pikkupaikkakunnilla asuvat mainitsevat myös itseä lähimmät isot kaupungit)
Matkustusmahdollisuus: (miten pitkälle ja miten usein pystyisit lähtemään viikonloppuharjoituksiin?)
Ikä:
Sukupuoli:
Taidot: (osaatko ommella, näytellä, kirjoittaa, hoitaa valaistusta, soittaa, maalata, tehdä lavasteita...)
Tehtävät, joista olisit kiinnostunut: (näytteleminen, käsikirjoitus, ohjaus, valaistus, puvustus, taustamusiikin teko, lavasteiden valmistus, avustavat hommat, juontaminen...)
Roolit, jotka kiinnostavat: (jos haluat näyttelijäksi, mitkä hahmot kiinnostavat Weedissä ja mitkä susiosanäytelmässä, kumpaan nyt sitten päädyttäisiin - ellet halua lavalle, jätä tyhjäksi!)
Muuta: (jos tulee mieleen muuta, mitä haluat sanoa - mainitse, jos voisit tarjota harjoittelupaikan ja majoittaa yli 10-henkisen ryhmän! Tai jos tiedät kotiseudultasi tai muualta paikan, jossa harjoitukset voisi pitää. Esim. koulu, joka antaa liikuntasaliaan iltakäyttöön...)

Ensisijaisesti ideana on, että näytelmä järjestettäisiin yhdistyksen jäsenten voimin, mutta tarpeen mukaan myös ulkopuolinen asiantuntija-apu on mitä tervetulleinta. :) Eli mieluiten mukaan projektiin niin, että liittyy yhdistykseen ja tulee foorumille suunnittelemaan. Mikäli sinulla on kuitenkin joku erityinen syy olla liittymättä yhdistykseen ja haluaisit silti osallistua näytelmän tekoon, sen voi mainita Muuta-kohdassa.

Näytelmä toteutetaan vapaaehtoistyönä ja siitä mahdollisesti tulevat varat tulevat joko yhdistyksen käyttöön yleisen Hopeanuoli-harrastustoiminnan järjestämiseen, tukikohteillemme tai tapahtumien järjestäjille.

Näytelmä esitetään todennäköisesti ensi vuonna Tampereella pidettävässä lasten liikuntatapahtumassa, sekä mahdollisesti jossain tulevassa conissa. Muitakaan vaihtoehtoja ei ole pois suljettu.