Domain

Suomen Hopeanuoli-fanit ry:llä on nyt virallinen domain, www.hopeanuolifanit.fi

Tämän johdosta sihteeriltä voi jälleen tilata yhdistyksen esitteitä ja ilmoitustauluesitteitä. Niitä voi myös noutaa Animeconissa yhdistyksen pöydästä, joka sijaitsee myyntipöytäalueella.

 

Jäsenkorttien tilanne

Yhdistyksen jäsenkortit on nyt suunniteltu ja niitä tehdään para-aikaa. (Aktiiivijäsenet voivat nähdä korttien ulkoasun Jäsenkorttien suunnittelu -topicissa foorumin aktiivialueella.) Jäsenkorttien värimaailma on sininen ja niissä on yhdistyksen logo ja teksti Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n JÄSENKORTTI, Jäsenen kaikki liittyessä ilmoitetut etunimet, Sukunimi, Jäsennumero: x, Jäsenkoodi: X-XX-X ja WWW.HOPEANUOLIFANIT.FI

Samalla on suunniteltu myös kullankeltainen Kunniajäsen-kortti, jollainen tullaan luovuttamaan ainakin Suomeen saapuvalle Yoshihiro Takahashille, mikäli mestari suo yhdistyksellemme sen kunnian, että ottaa sen vastaan.

Hakusessa olisi laadukas tulostin, jolla pitäisi ottaa 5 tai 6 värillistä A4-tulostusta, jotta kortit saataisiin ajoissa Animeconiin. Mikäli pystyisit auttamaan asiassa pikaisesti, otathan sähköpostilla yhteyttä yhdistyksen sihteeriin affaokami(at)hotmail.com

Mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, oman jäsenkortin voi noutaa henkilöllisyystodistusta (passi, ajokortti, kuvallinen kelakortti) näyttämällä Ginga Roomista Animeconissa lauantaina tai sunnuntaina. Ne, jotka eivät nouda jäsenkorttiaan tuolloin, saavat sen postissa Animeconin jälkeen. Jäsenkortin mukana tulee myös yhdistyksen esite ja ilmoitustauluesite. Jälkimmäisen voi viedä omaan lähikauppaansa, esitteen avulla taas voi esitellä yhdistystämme omille Hopeanuolesta kiinnostuneille tutuille tai jättää sen luettavaksi esimerkiksi koulun tai työpaikan taukotilaan.