Tulevassa Animeconissa 14.-15.7 Kuopion Musiikkikeskuksessa on Hopeanuoli-ohjelmaa seuraavasti:

 

http://2012.animecon.fi/ohjelma

 

Hopeanuoli!musikaali
Entistä ehompi Hopeanuoli!musikaali, klassikkosarjan kotimainen musiikkiteatterisovitus, palaa näyttämölle! Uusilla ja pidennetyillä kohtauksilla, suuremmalla näyttelijäkaartilla ja ylitsevuotavalla eeppisyydellä varustettu esitys kertoo tiikerinraitaisen koiranpennun ajattoman tarinan musikaalidramaturgian keinoin. Musikaali täynnä värikkäitä hahmoja, valloittavia musiikkinumeroita ja komeita taistelukohtauksia on seikkailuelämys, joka on rakennettu suurilla sydämillä.

Animekonsertti - Atso Almila
Kuopion kaupunginorkesteri esittää upeimpia anime-tunnareita täydellä kokoonpanollaan.

HUOM: Konsertissa soitetaan myös Hopeanuoli-musiikkia, joten sitäkään ei kannata missata!

Hopeanuoli on p*rsiistä! - Helena Lipponen
Kaikkien rakastama nostalginen klassikko armottoman haukkumisen uhrina. Lokaan vedetään niin juoni, suositut hahmot kuin itse fanitkin.

 

Hopeanuoli-paneeli - Suomen Hopeanuoli-fanit ry
Hopeanuoli-faniyhdistyksen ennennäkemätön Hopeanuoli-paneeli - varaudu kaikkeen!

Ginga Room - Suomen Hopeanuoli-fanit ry
Hopeanuoli-fanien toimintapaja, jossa on monenlaista ohjelmaa koko conin ajan. Tule askartelemaan koirankorvia, pelaamaan karhunkaatopeliä, piirtelemään Ginga-piirustuspajaan ja tutustumaan Minun kokoelmani -valokuvanäyttelyyn tavallisten suomalaisfanien Ginga-kokoelmista. Lauantaina huoneessa järjestetään myös piirustus- ja tietokilpailut!
 
On sunday, Ginga Room has International Ginga Fan Meeting from 11 am with Ginga Trivial Competition and English Ginga Impro Comic drawing. Come to meet fans from other countries and spend some nice time with Ginga theme. International fan meet program is in English.