Tänään Hopeanuoli-fania hemmoteltiin jälleen monelta eri rintamalta. Suurin osa jäsenistämme sai kauan kaipaamansa jäsenkortin hienon tervetulijaisvihkosen ja pinssin säestämänä. Toivottavasti tämä kaikki oli pitkän odottamisen arvoista? Kuten edellisessä uutisessa oli puhetta korttien toimittamisesta, niin jatkossa pyrimme saamaan kortit nopeammin jäsenille. Tästä viivästymisestä vielä pahoittelut. Mennyt on nyt menyttä ja nyt kuono kohti tulevaa!

 

Toinen asia Hopeanuoli-rintamalla oli se, että tänään 2.12.2014 ilmestyi uusin Koirafanitus-lehti. Kyseisessä lehdessä oli artikkeli Hopeanuoli-yhdistykseen liittyen. Jutun nimi oli: "Hopeanuoli-fanitkin ovat koira-faneja". Jutussa käsitellään meidän Hopeanuoli-faniemme suhdetta koiriimme ja mitä kaikkea voimmekaan koiriemme kanssa harrastaa. Kyseisessä artikkelissa sivutaan tietysti myös hieman itse yhdistystä. Jutun voit lukea kokonaisuudessaan itse lehdestä, jota on saatavilla lehtipisteistä. Jollei se sitten sattunut tulemaan sinulle jo tilattuna kotiin. Lehteen voit tutustua myös osoitteesta: www.koirafanitus.net.

 

Pidetään tämä viimeinen kuukausi tätä vuotta Hopeanuolen täyteisenä ja toivotaan seuraavasta vuodesta entistä parempaa meidän fanien kannalta.


Suunnitelmat vuoden 2015 varalle käyvät jo kuumina. Malttakaa odottaa, mitä kaikkea yhdistys voikaan silloin tarjota jäsenilleen!