Jäsenkortit lähetetään tällä viikolla painoon. Kortti on luvassa kaikille, jotka ovat vuonna 2013 tai 2014 suorittaneet jäsenmaksun.

Mikäli et ole vielä maksanut 2014 jäsenmaksua, korttisi tulee olemaan voimassa 31.12.2014 saakka. Mikäli haluat korttisi olevan voimassa 31.12.2015 saakka huolehdi, että vuoden 2014 jäsenmaksusi on suoritettu. Ohjeet löytyvät yhdistyksen foorumilta. Kortit pyritään tilaamaan viikonloppuun mennessä, maksathan siis välittömästi, mikäli haluat jäsenkorttisi pysyvän voimassa pidempään kuin tämän vuoden loppuun, jos 2014 jäsenmaksu on jäänyt maksamatta!

Jäsenkortit tullaan postittamaan jäsenille heti, kun ne on saatu painosta. Sekaannusten välttämiseksi kortteja ei luovuteta kasvotusten kenellekään.

HUOLEHDITHAN, ETTÄ YHDISTYKSELLÄ ON AJANTASAINEN POSTIOSOITTEESI!

* Muuttunut osoite tulee ilmoittaa välittömästi jäsensihteerille sähköpostitse osoitteeseen jami.kakko[at]gmail.com

 

Päiv. 29.8.2014:

Taloudenhoitaja Hanna Mäkinen tiedottaa:

"

Teempä tänne listan porukan nimimerkeillä, keiden jäsenyys on menossa voimasta joulukuussa 2014. Poistin listalta ne, joista tiedän, etteivät jatka jäseninä, laajempi lista nähtävissä ry:n foorumissa:
http://www.hopeanuolifanit.fi/index.php/foorumi/tiedotteet/3124-jasenyyksien-voimassaoloajat#12947

Lähetän jäsenkortit tänään painoon ja jos haluaa kortin, joka on joulukuulle 2015 voimassa, niin maksaa heti jäsenmaksun ry:n tilille ja laittaa minulle maksutositteen sähköpostiin affaokami(at)hotmail.com

Alla olevan listan nimimerkkien takaa löytyvät ovat saamassa jäsenkortin, joka menee voimasta 31.12.2014 eli tässä 4 kuukauden kuluttua. Toivoisin toki, että mahd. moni hoitaisi sen jäsenmaksun nyt vihdoin ja viimein (maksuohje:http://www.hopeanuolifanit.fi/index.php/foorumi/tiedotteet/2967-jasenmaksuohjeet-vuodelle-2014 ) kun tuntuu hölmöltä painattaa noin lyhyen aikaa voimassa olevia jäsenkortteja.. Toki kortit painetaan, kun 2013 jäsenmaksu sellaisen oikeuttaa saamaan. Ja näihin saa sitten myöhemmin 2015-voimassaolotarran, jos maksaa 2014-jäsenmaksun.

Tukijäsenet, voimassa 2014:
pkaseva

Jäsenet, voimassa 2014:
(Vuoden 2014 3/14 erääntynyt jäsenmaksu myöhässä.)

Juhohei
Shakira-chan
Salmiak (hätyyttelin facessa)
Yukimurafan (hätyyttelin facessa)
Windy
Mr. Kalinka (hätyyttelin facessa)
Tomi
Sakura
Yamiska (hätyyttelin facessa)
Harjakoira (hätyyttelin facessa)
Darg 957 (hätyyttelin facessa)
Elzu 
Kyoshirou
Frehleys
Foxxy
Shlace
DogsLove (hätyytelty facessa)
Masahiro
Ikirouta
Tuiskuttaja
taatelitiikeri
Suopert
GinGame
Pedrio
Johnny (hätyytelty facessa)
Tsukida Masamune
Tepsukka
Gingatta
Kaibutsu91
yura

Jossei nimimerkkiäsi ole tällä listalla se tarkoittaa, että olet saamassa 31.12.2015 voimassa olevan jäsenkortin, jos olet maksanut jäsenmaksusi tänä vuonna. (Jos haluat varmistaa asian, laita minulle yksityisviesti tai mailaa affaokami(at)hotmail.com)

Tietoa jäsenyydestä:
http://www.hopeanuolifanit.fi/index.php/liittyminen "