avattiin hiljattain, eikä siellä ole vielä kunnollista kuvaa, joten päätimme järjestää kilpailun hyvän kuvan saamiseksi sinne. Nyt siis photarit ym. sauhuamaan ja osallistumaan, kisa on avoin kaikille, myös ei-jäsenet voivat osallistua.

Osallistuminen tapahtuu lähettämällä kisatyösi sähköpostilla osoitteeseen kuvakisa[at]hopeanuolifanit.fi

Viimeinen päivä lähettää työ eli deadline on 9.2.2014! Sen jälkeen tuomaristo kokoontuu valitsemaan kisaan tulleista töistä 3-4 parasta, jotka pääsevät yleisöäänestykseen, jonka voittaja on koko kisan voittaja. Jos kisaan tulee 5 työtä tai vähemmän, ne pääsevät kaikki tuohon yleisöäänestykseen. Yleisöäänestyksestä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Kuvaa koskevat vaatimukset ja rajoitukset:

- Kuvan on oltava Ginga-aiheinen
- Kuvan on oltava itse tehty, eikä se saa olla matkittu jonkun toisen kuvasta(kisatyöt käydään läpi Googlen käänteisellä kuvahaulla).
- Kuvan on oltava kooltaan vähintään 2048x1152px(max. tiedostokoko on 2 Mt), tämä on Youtuben vaatimus, mikä johtuu siitä, että sitä voi käyttää älytelevisiollakin, missä kanavan kuva peittää koko ruudun, kun taas tietokoneella katsottaessa kuvasta näkyy vain osa, mikä on tärkeä huomioida kuvassa.
- Kuva saa olla PNG- tai JPG-muodossa.