Arvon jäsenet - On koittanut jälleen se aika vuodesta, kun on tarkoitus pitää Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n sääntömääräinen syyskokous. Sääntömääräisiä kokouksiahan pidetään aina kaksi vuodessa, toinen keväällä ja toinen syksyllä. Lisäksi aina tarpeen ja tilanteen vaatiessa yhdistyksen hallitus kokoontuu hallituksen kokouksen merkeissä.

Nyt on siis vuorossa vuoden 2013 kaikille jäsenille avoin syyskokous. Se on määrä pitää 13.9.2013 klo 18:00 alkaen. Paikkana on Tampereen Multisillassa sijaitseva yhdistyksemme sihteerin taloyhtiön kerhotila. Tästä kiitos sihteerimme taloyhtiölle, että yhdistyksellä on mahdollisuus kokoontua jälleen samassa paikassa, jossa vietimme syyskokousta viime vuonnakin. Ajaksi on varattu 3 tuntia. Itse kokous pyritään pitämään kahdessa tunnissa, mutta on syytä varata aikaa alkuvalmisteluihin ja loppuviimeistelyihin.

Kokouksessa on määrä käsitellä kaikki yhdistyksen säännöissä määrätyt syyskokouksen asiat, sekä tähän mennessä lukuisia esille tulleita tärkeitä asioita. Kokouksen loppupuolella sana on myös vapaa kokouksen aikana tulleille kysymyksille ja ehdotuksille.


Toivonkin mukavaa ja reilua osanottoa kokoukseen, johon siis kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita!


Kertaus:

Aika: Perjantai 13.9.2013 klo: 18:00. Tilat on varattu käyttöömme ainakin 3 tunniksi.

Paikka: Tampere, Multisilta, sihteerimme taloyhtiön kerhotila. Tarkan osoitteen saat lähettämällä sihteerillemme sähköpostia, eli Wolfmenialle osoitteeseen: sihteeri[at]hopeanuolifanit.fi tai yksityisviestillä. Lisäksi on suotavaa ilmoittaa osallistumisestaan kokoukseen, niin osaamme varautua, että paljonko on osallistujia tulossa.


Ei muuta kuin sydämellisesti tervetuloa!

Syysterveisin:

Ville Karvonen - NightWolf-_- yhdistyksen puheenjohtaja.