Vantaalla, Koivukylän kirjastossa, alkoi 6.11. Hopeanuoli-faniyhdistyksen järjestämä lukupiiri, jossa luetaan Hopeanuoli-mangaa ja keskustellaan sen tapahtumista. Ensimmäiseksi kerraksi oli luettu osat 1 ja 2 ja niiden sisällöstä käytiin monipuolisia keskusteluita. Lukupiiriä varten on varattu reilusti Hopeanuoli-mangaa pääkaupunkiseudun kirjastoista ja siihen osallistuvat voivat lainata mangat mukaansa kirjastokortillaan.

Lukupiiriin voi yhä tulla mukaan! Osallistuminen on ilmaista, eikä edellytä Hopeanuoli-yhdistyksen jäsenyyttä. Lukupiiri kokoontuu maanantaisin klo 17-19 Koivukylän kirjaston atk-tilassa. Seuraavaksi kerraksi (13.11.) luetaan mangat 3-5 ja keskustellaan niistä. Mangoja tarvitseva voi käydä lainaamassa ne Koivukylän kirjastossa sanomalla, että osallistuu lukupiiriin. Myös osat 1 ja 2 voi olla hyvä lukea. Etenkin, jossei ole niihin aiemmin tutustunut. Uudet lukukerratkin virkistävät muistia ja niiden kautta löytää myös uusia jänniä näkökulmia ja yksityiskohtia.Ensimmäinen kokoontuminen sujui hyvin rennoissa merkeissä, paikalla oli kolme yhdistyksen aktiivia. Keskustelujen aiheeksi nousivat mm. Takahashin piirtotyylin kehittyminen sarjan alkupäässä, Hidetoshin animesta poikkeava auto ja monet mielenkintoiset yksityiskohdat. Lukupiiriläiset totesivat myös yksissä tuumin, että kohtaus, jossa Daisuke huutelee Goheelle ja Rikille hiihtohissistä, olisi ollut hauska myös animessa.

Tapaaminen sujui rennoissa merkeissä ja osittain melko vapaamuotoisesti. Sen aikana ehdittiin puhua muustakin animesta, peleistä, yhdistyksen toiminnasta ja vaihtaa kuulumisia. Lukupiiriläiset alkoivat myös suunnitella improsarjakuvaa, jota voitaisiin työstää eteenpäin aina lukupiirikeskustelun päätyttyä.

Mikäli haluat tulla mukaan lukupiiriin, tule paikalle seuraavana maanantaina klo 17. Voit myös halutessasi ilmoittaa tulostasi sähköpostilla affaokami(at)hotmail.com tai foorumin Miitit-osiossa!

- Raezla

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Arvosana 5.00 (1 arvostelu)