Tulevat tapahtumat

la 23.03. - su 24.03.
10:00 - 17:00
Tampere Kuplii
la 13.04.
10:30 - 15:30
Akakabutocon
la 04.05.
12:00 - 20:00
Pörröcon
la 29.06. - su 30.06.
10:00 - 17:00
Kotae Expo

Suomen Hopeanuoli-fanit ry pyrkii tarjoamaan monipuolisia ja viihdyttäviä jäsenetuja, ja niitä pyritään kehittämään vuodesta toiseen. Jäsenenä pääset vaikuttamaan mahdollisiin uusiin jäsenetuihin ja -projekteihin.

 Jäsenlehti

Yhdistyksessä monille tärkein jäsenetu on varmasti yhdistyksen oma jäsenlehti Tähdenlento! Lehden ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 2013, ja se on siitä asti ollut olennainen osa toimintaamme. 

Lehti ilmestyy tällä hetkellä kaksi kertaa vuodessa, ja jäsenmaksuun sisältyy lehtien postitus kotiovelle asti. 

Lehden arvosteluja blogeissa:

Osa 1: HopeatiikeriSuola KuupielessäHopeanuolen Tomodachi, Hopeinen Ginga-blogi
Osa 2: HopeatiikeriSuola Kuupielessä, Hopeanuolen Tomodachi, Tähdenlento-blogi
Osa 3: HopeatiikeriSuola KuupielessäHopeanuolen Tomodachi
Osa 4: HopeatiikeriSuola KuupielessäHopeanuolen Tomodachi, Hammasnurkka
Osa 5: Suola KuupielessäHammasnurkka
Osa 6: Suola Kuupielessä
Osa 7: Suola Kuupielessä
Osa 8: Suola Kuupielessä, Hammasnurkka
Osa 9: Suola Kuupielessä
Osa 10: Suola Kuupielessä
Osa 11: Suola KuupielessäHopeinen Ginga-blogi
Osa 12: Suola Kuupielessä
Osa 13: Suola Kuupielessä
Osa 14: Suola Kuupielessä
Osa 15: Suola Kuupielessä
Osa 16: Suola Kuupielessä
Osa 17: Suola Kuupielessä
Osa 18: Suola Kuupielessä
Osa 19: Suola Kuupielessä


 Jäsenposti

Aika ajoin yhdistyksen jäsenet saavat kotiinsa jäsenpostia!

Jäsenposti on vaihtelevan pituinen lehtinen, joka sisältää infoa yhdistyksen ajankohtaisista asioista, sekä yleensä jotain pientä kivaa jäsenten mieliksi. Jäsenpohti on mukava lisä etenkin niille jäsenille, jotka eivät vietä erityisesti aikaa yhdistyksen foorumilla tai sosiaalisessa mediassa.

Tukijäsenet saavat jäsenpostin mukana ylimääräisen Tukiekstran, jossa on aina jonkinlaista mukavaa sisältöä tukijäsenten iloksi.


 Tapahtumat

Yhdistyksemme osallistuu vuosittain useisiin eri tapahtumiin luentojen, Ginga Roomin tai yhdistyspöydän muodossa. Yhdistyksen vuosikohtainen tapahtumalistaus löytyy täältä. Yhdistyksen jäsenten väliset tapaamiset eivät rajoitu muiden tahojen järjestämiin tilaisuuksiin, vaan monesti jäsenet sopivat pienimuotoisia yhdistyksen sisäisiä miittejä tai reissuja.

Yhdistys järjestää mahdollisuuksien mukaan myös paikkakuntakohtaisia Ginga-kerhoja.  

Tapahtumien saralla Suomen Hopeanuolifanit ry:n suurin saavutus on luonnollisesti yhdistyksen ikioma Gingacon, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2016 Tampereella.


 Foorumi, chat, nettisivut ja Discord

Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n tavoitteena on tarjota jäsenille monenlaista viihdykettä, ja jäsenten henkilökohtaiset käyttäjätunnukset nettisivuille ovat ehdottomasti tärkein ominaisuus jäsenille, jotka haluavat olla mukana yhdistyksen toiminnassa ja tutustua muihin Ginga-faneihin!

Foorumi

Foorumi on jäsenten kohtaamispaikka. Siellä suunnitellaan tapahtumia, jäsenlehteä, yhdistyksen kehittämistä ja muuta toimintaa. Mutta siellä keskustellaan myös muun muassa Ginga-aiheisista kennelnimistä ja jäsenten lempipeleistä. Vakavaa ja leikkimielistä: foorumilla on yli tuhat aihetta ja yli 20 000 kirjoitettua viestiä. Juttua siis riittää, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan! 

Chat

Chatissa voit jutella muiden jäsenten kanssa reaaliajassa, tai vaan jättää vaikka linkin hauskaan videoon muiden nähtäväksi myöhemmin. Joskus yhdistys järjestää varta vasten chat-miittejä, jotta jäsenet voivat viettää aikaa keskenään vaikka täysin eri puolilta Suomea!

Nettisivut

Jäsenen omilla tunnuksilla nettisivuille kirjautuminen avaa sivukaupalla uutta materiaalia. Sivustolle esimerkiksi arkistoidaan pdf-tiedostona kaikki ilmestyneet jäsenlehdet ja -postit. Voit lukea Sarjakuva-osiosta esimerkiksi sarjakuvalehti Tiikerikoiraa, kun taas kuvagalleria sisältää useita satoja jäsenten ottamia valokuvia ja taidetta. 

Discord

Yhdistyksellä on myös oma Discord-palvelin, jossa jäsenten on mahdollista keskustella yhdistyksen toiminnasta, Gingasta ja kaikesta muustakin muiden jäsenten kanssa. Discordissa järjestetään usein myös jäsenille sekä (video)puhelu- että tekstimiittejä. Rennon keskustelun lisäksi miiteissä saattaa olla myös suunniteltua ohjelmaa, kuten yhdessä piirtämistä sekä levyraateja. Lisäksi yhdistyksen etäkokoukset pidetään usein Discordissa.