Lähtölaskenta Gingaconiin

Seuraava Gingacon järjestetään Tampereella 7.10.2017!

Paikkana toimii jälleen Monitoimitalo 13

Lisää tietoa tulossa piakkoin, pysykää kuulolla! :)

 

Gingacon on takanapäin, ja otamme palautetta mieluusti vastaan tapahtuman onnistumisesta! Palautetta voi laittaa osoitteeseen gingacon(at)hotmail.com - mikä toimi? Missä olisi kehitettävää tulevaisuuden varalle?

Kyseiseen sähköpostiin voi myös ilmoittautua, mikäli olisi kiinnostunut osallistumaan mahdollisen tulevan Gingaconin järjestämiseen. Suunnitteluun voi myös ottaa osaa Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n foorumilla. Mikäli et ole vielä jäsen, liittyminen onnistuu täältä.

Aurinkoista kesää ja kiitokset kaikille ihanille conittajille! <3

 

6.6.2016

Ohjelmakarttaa päivitetty!

 

1.6.2016

Ohjelmakartta kuvauksineen julkaistu.

Cosplayohjelmat ovat peruuntuneet vähäisen osallistumismäärän johdosta.

 

30.5.2016

Rannekkeiden nettimyynti loppuu 1.6.2016 klo 23.59! Tämän jälkeen rannekkeen voi vielä varata netissä tai ostaa tapahtumapäivänä ovelta.

 

7.5.2016

Cosplayohjelmiin ilmoittautumisen eräpäivää siirrettiin myöhemmäksi. Uusi eräpäivä on 15.5!

 

1.4.2016

Cosplay-sivulle on lisätty cosplayohjelmien info ja ilmoittautumisohjeet.

 

13.1.2016

Taidekuja-sivulle on lisätty valitut taidekujalaiset. Nyt on mahdollisuus tutustua taidekujalaisiin etukäteen ja käydä heidän nettisivuillansa!

 

11.12.2015

Taidekujalle haku on päättynyt! Kujalle hakeneille on lähetetty sähköpostia!

(Mikäli taidekuja(at)gingacon.com -osoitteesta ei ole tullut viestiä ja olet laittanut hakemuksen taidekujalle, olethan yhteydessä gingacon(at)hotmail.com - ks. alempi tiedotus.)

Conin sähköpostijärjestelmässä ongelmia

Arvoisat yhteistyökumppanit, conikävijät, taidekujalaiset, ohjelmapitäjät ja muut tahot, jotka olette olleet sähköpostitse yhteydessä Gingaconiin päin. Havaitsimme juuri teknisen ongelman, jonka seurauksena conitean hotmailiin lähettämät viestit eivät tule perille. Näin ollen, mikäli olet lähettänyt johonkin conitean sähköpostiin viestin saamatta vastausta, pyytäisimme sinua lähettämään viestisi uudelleen conimme uuteen varasähköpostiin gingacon(at)hotmail.com niin välitämme sen eteenpäin oikealle vastaavalle. Lähetämme jatkossa vastaukset tuon sähköpostin kautta, mikäli meihin yhteydessä oleva henkilö käyttää hotmailia ja paneudumme tutkimaan teknistä ongelmaa.

Nöyrimmät pahoittelumme tästä koituneesta harmista!

Mukavaa Joulun odotusta

Toivottaa
Gingaconin pääjärjestäjä Hanna Mäkinen & koko conitea

 

16.10.2015

Gingaconin maskottikisa on ratkennut! Kaikki ehdotukset olivat upeita, mutta tuomaristo löysi kuitenkin suosikkinsa. Voittajaksi valittiin Naran upea työ, joka erottautui muista töistä etenkin veikeällä aseenteellaan.

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille ja onnea voittajalle! :)

Kisatyöt voi katsoa täältä.

 

23.9.2015

Taidekujan pöytähakemuksien tulee olla portfolion kera taidekujavastaavan sähköpostissa 30.11.2015 mennessä. Lista taidekujan myyjistä julkaistaan joulukuussa 2015. Taidekujapaikan saaville varataan ranneke, jonka voi ostaa pöytämaksun yhteydessä.

Lisäksi taidekujan sääntöihin on tullut pieniä muutoksia, voit lukea säännöt täältä.

 

17.9.2015

Gingacon tulee! -artikkeli julkaistu Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n blogissa. Artikkelissa mm. ennakkomaistiaisia Gingaconin tulevasta ohjelmasta, sekä yleistä tietoa conin taustoista.

Lipunmyynti on lähtenyt mukavasti käyntiin. Gingacon pahoittelee sähköpostiin vastaamisissa ollutta viivästystä. Oman rannekkeensa voi tilata täältä tai ostaa esimerkiksi ensi kuussa Jyväskylässä pidettävän Kosucon-tapahtuman Ginga Roomista!

Taidekujavastaavaksi nimitettiin Jemina Pölkki.

 

9.9.2015

Nuorten iltabilepaikaksi varmistui Monitoimitalo 13:n Stage, jossa myös Suomen Hopeanuoli-fanit ry juhli aikoinaan sadan jäsenen rajan ylitystä.

Lipunmyynti, ohjelmahaku, työvoimahaku ja taidekujapuoli ovat lähteneet mukavasti käyntiin.

Mikäli on jotain kysyttävää coniin liittyen, olethan yhteydessä info(at)gingacon.com

Liity mukaan Gingaconin omaan kaikille avoimeen Facebook-ryhmään ja tule kertomaan, mitä odotat conilta!

 

15.8.2015

Gingaconin nettisivut on avattu ja rannekkeet ovat nyt myynnissä!

 

12.8.2015

Gingaconin rannekkeet myynnissä Chibiconissa 15.8. ja siitä alkaen täällä nettisivuilla! Lippuja myydään kaikkiaan 400 kpl, varaa ajoissa omasi!

Työvoimahaku, ohjelmahaku ja taidekujahaku ovat nyt avoinna! Tule mukaan tekemään kanssamme historian ensimmäisestä Gingaconista ikimuistoinen tapahtuma!

 

4.8.2015

Gingacon järjestetään Tampereen sydämessä sijaitsevassa Monitoimitalo 13:ssa 11.6.2016.

Liput tulevat myyntiin 15.8 ja maksavat 10€, 8€ Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäsenille. Coni on yksipäiväinen.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Arvosana 4.35 (10 arvostelua)